Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Autopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
jirik.tk
Starší člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Autopatie

Příspěvek od jirik.tk »

vokoun píše: ... no dejte vědět jestli dělám něco špatně
Nenapsals, co jsi dělal před tím. No zafungovalo to bezpochyby dobře, ale vypadá to, že na to jdeš moc razantně. Zkus prodloužit interval mezi podáními, vytestoval jsem si pro Tebe tři dny.
sisa píše:Pan Čehovský nedoporučuje jít z velké potence 1M na malou. Nemá s tím dobré zkušenosti. :
Chyba u vokouna může být i zde, jsou lidé, kteým toto nesvědčí. Každý jsme jiný, já takový pokus dělám zrovna v tyto dny, klesl jsem z nevařené potence dechu 400C po měsíčním odstupu na vařený dech 40C dvakrát denně, cítím se docela dobře, jen se připomněla místa, o kterých si myslím, že tam nějakou "verbež" mám. Jenomže můj výchozí stav je docela slušný, tj. neřeším žádné vážnější problémy a experimentuji, protože se chci i něčeho dopátrat a teorii si vyzkoušet na vlastní kůži.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

sisa píše: Pan Čehovský nedoporučuje jít z velké potence 1M na malou. Nemá s tím dobré zkušenosti. Velká potence léčí všechno, u té se jenom čeká a sledují se Heringovy zákony............
Ahoj siso, dík za informace + :good: :D taky jsem čekal na odpovědi p. Čehovského. Chystám se i na aplikaci u naší čubiny, která je mladá, ale pořád má nějak malou imunitu, pořád pospává, takže opravdu užitečné info.

díkes, milda :D

jirik.tk
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Ahoj Mildo, u čubiny jsem se ptala, kde má tu čakru, jestli mezi očima, tak prej neví to přesně, ale nejlepší výsledky jsou pořádně rozetřít po čumáku. Vezmu to pro jistotu od očí až po konec čumáku a pečlivě, zbytek dám do tlamy. No a jenom čekat. U zvířat zdůrazňoval to čekání.
Naposledy upravil(a) sisa dne pát 07 čer 2013 12:06, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

http://www.ezoterika.estranky.cz/clanky ... icky_.html
U zvířat je zajímavá osmá čakra, kterou my nemáme.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

poota píše: U zvířat je zajímavá osmá čakra, kterou my nemáme.
Ve skutečnosti máme ještě několik čaker nad sedmou čakrou, ale spravidla se o nich nemluví, nebo spíš neví.
Čaker je velké množství, ale většinou se uvádějí ty hlavní. U nás je zvykem "sedm hlavních" čaker, ale třeba muslimská joga pracuje s omi čakrami.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

milda píše: Ve skutečnosti máme ještě několik čaker nad sedmou čakrou ...
Že Ty ses na to ani nepodíval - jinak bys nepsal o dalších "opakováních" té základní sedmičky ve vyšších úrovních.
Ta osmá čakra u zvířat je "sjednocující" a je na ni navázáno všech sedm ostatních. Taky není nad sedmou, ale je "mezi čakrami" v oblasti lopatek. Takže ve vyšších "vrstvách" se u zvířat opakuje zase všech osm čaker.
To jenom abychom tady nepropagovali nějaké nesmysly :enaughty:

Zdravím - poota

jirik.tk
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

vokoun píše: vrátil jsem se na půl litru vařené sliny každý den ráno proti parazitům dělám to asi týden v sobotu chci navýšit na litr reakce byly docela zajímavé ze začátku docela zlepšení ale ted mě všechno brní hlava, nohy, ruce a začíná se mě někdy hůře vyslovovat a i s myšlením jsem docela dost pozadu ...
JirikTK píše:... já takový pokus dělám zrovna v tyto dny, klesl jsem z nevařené potence dechu 400C po měsíčním odstupu na vařený dech 40C dvakrát denně, cítím se docela dobře, jen se připomněla místa, o kterých si myslím, že tam nějakou "verbež" mám.
Inspirován vkounem jsem v pokusu pokračoval déle, než plánované (vytestované) tři dny a začínají se dostavovat podobné reakce, jak výše popisuje on. Navíc jsem v noci čilý a ve dne bych spal. Čiliže jak říká klasik: Všeho s mírou a dobrého pomálu. Jsou to cenné praktické zkušenosti, vokounovi patří dík za inspiraci.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

sisa píše:Hanko, odpověď ...
Siso, děkuji, že jsi se zeptala + :good: :lol: . Všechny Tvoje informace jsou zajímavé. Vyzkouším autopatii i na mého 13-letého kocoura, není sice viditelně nemocný, ale někdy je znát, že mu není právě "do řeči".
:lol: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

jirik.tk píše:.. začínají se dostavovat podobné reakce, jak výše popisuje on. Navíc jsem v noci čilý a ve dne bych spal..
Stále více se zamýšlím nad tím, jak to, že člověk při autopatii trpívá i jinými problémy, než reverzními. Reverzní symptomy mi jsou jasné - pochopit je nemám problém a přijímám to, že je třeba tím znovu projít .. Ale zdá se mi, jako kdybych nejvíce trpěla symptomy, které před autopatií byly jen velmi slabé, mizivé a tehdy neobtěžující. Konkrétně třeba to zmíněné vokounovo brnění.. Já tomu říkám, že "jsem napojena na elektřinu". Tyto pocity jsou uvnitř těla, navenek se nechvěji, ale jsou velice nepříjemné. Já je řešila podáním dalšího AP. Většinou to pomohlo, ale jednou se mi stalo, že se brnění zvětšilo více. Bohužel, nezapsala jsem si, jestli to bylo po podání stejné potence, nebo po navýšení .. Evidentně to má co dělat s nervovým systémem. Mívala jsem je více při nízkých potencích, teď je zatím nemívám, když, tak jenom pocitem, že mi přes vlasy projede slabounký elektrický proud (jako kdyby se mi chtěly vlasy zježit :D ) :ethink: nevím, jak to bude pokračovat dále..
Tolik z mého pozorování.
:lol: Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

poota píše: Že Ty ses na to ani nepodíval - jinak bys nepsal o dalších "opakováních" té základní sedmičky ve vyšších úrovních.
No, nepodíval, ale taky nepíšu o žádných opakováních. ;) Reagoval jsem na to, že "my (lidi) nemáme osmou čakru".
Jde mi o to, že nad sedmou čakrou jsou ještě další čakry a tedy tam bude i nějaká ta osmá.
Jinak značení čaker může být různé (a je různé) u rozdílných filosofií a náboženství.
Záleží jen na dohodě. Je to asi takové, jako "kolik barev má duha?" :D

Jestli někde označování čaker opakují znovu stejnými čísly, je to jejich věc, ale každá čakra je jiná a má trochu jinou funkci.
Mě zajímá jenom skutečnost a nebifluju se způsoby jak která "škola" onu skutečnost označuje, protože to bych už dávno zblbnul. :D ;) :laugh:

O těch zvířatech je to docela zajímavý. U lidí jsou filosofie, který mají taky jednu "hlavní čakru" Bývá to většinou sakrální - u východních filosofi
a u nás teď většínou čakra srdeční - blíže duchovnu oproti sakrální čakře.

ahoj, milda

PetrusCz
Nový člen
Dal: 14 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od PetrusCz »

jojo, já se na kurzu automatické kresby učila, že máme 8. čakru = hvězda duše

7.čakra korunní, fialová barva. Nachází se na temenu hlavy, příjem pozitivní energie, reiki, kosmické vědomí, transformace; epifíza. V této čakře nemůžou být blokace, může být jen více nebo méně otevřená.

8.čakřa, (hvězda duše),barva magenta. Nachází se 15-30 cm nad hlavou. Z této čakry proudí informace do sedmé čakry, reiki, veškerá kosmická energie. Z této čakry přijmají informace kartářky, jasnovidci, léčitelé. Rovněž může být více či méně otevřená. Tato čakra se začne otevírat např. při zasvecení do Reiki a prací s vyššími energiemi.

tak si myslím, že tu autopatii děláme spíš z 8. čakry a ne ze 7. jak uvádí Čehovský...

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Jak si označujete a počítáte čakry u lidí, je jenom vaše věc.
Dal jsem odkaz na čakry u zvířat, a najdou se i další odkazy, kde je vysvětleno, že zvířata mají v oblasti lopatek ještě "sjednocující" osmou čakru, které se říká brachiální. Což očividně nesouvisí nijak s nějakými dalšími čakrami u lidí, které jsou další v pořadí a umístěné nad sedmou čakrou. Takže to nebudeme plést dohromady a smíříme se s tím, že prostě zvířata mají čakru, která nám schází - to se určitě nedá okecat tím, že se ta zvířecí brachiální čakra jmenuje osmá, a že i u lidí se vyskytuje taky nějaká osmá čakra - ta lidská je prostě jiná a jinde a nejspíš funguje i jinak.
Howgh.

Zdravím - poota

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:x Hanko to je zajímavé ale ted jak jsem četl tvůj příspěvek tak jsem si uvědomil to vnitřní brnění :dknow: já to bral jako takoví vnitřní neklid ale silně nepříjemný :evil: myslel jsem si že jsem takovej rozhozenej :dknow: to brnění který jsem popisoval bylo takové na povrchu ale tohle je jako když se mě rozklepe duše a neví co dál :ethink: zní to blbě ale neumím to lépe vyjádřit :esilenced: něco se ve mně roztočí energie naskočí dech se zrychlí ale není to kam pustit no prostě mazec :evil: dneska jsem podle Jiříka vynechal a docela jsem se zklidnil ;) tak budu asi pokračovat až po těch třech dnech co mě doporučil :jump: :bye:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

vokoun píše:.. tohle je jako když se mě rozklepe duše a neví co dál :ethink: ..
.. já se chtěla někde uzemnit, jak to bylo nepříjemné :D . A to Ti začne po podání AP, nebo až po nějaké době působení? Mně to začínalo, jako kdybych měla návykový abstinenční příznak, který jsem musela řešit další dávkou AP :pivko: a pak to ustoupilo ..
Hanka

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“