Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Re: Játra a vzorky

Příspěvek od rambajs »

Slavek Krepelka píše: Hmm, podívej se hlavně do Armstronga, třeba na něco dojdeš. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3371
S laskavým pozdravem, Slávek.
A le jó :hip: Já tu knížku znám 8 let. Mohu k ní říci jediné...není bezchybná, a je tam i pár naprostých nesmyslů. Například příběh s biftekem. S pár lidmi jsme debatovali, jestli to není umělá modifikace, tak aby pár lidí pošlo, jako důkaz medicíny.
Ale jinak je to bůh, nikdo ho nikdy neviděl :evil: :good:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

rambajs píše: .... Brnění nohou může být následek přelévání se čurindou.
Vlítl jsi sem a udělal zásadní chybu. Neproštudoval sis fórum. Dám Ti to ve zkratce.
Brnění a trápené s nohama už 4 roky, takže po čurině těžko.
rambajs píše: Zkus třeba do čurindy nahodit mokka lžičku draslíku, .... nebo ses ze slané uriny dehydrovanej. :ethink:
:ethink: kdybys měl tuchu, co jsem vše už vyzkoušel, včetně toho, co tu píšeš :ethink: bys jinak. Vodu samozřejmě piju taky. Snažím se načůrat aspoň 2 litrz denně :piss: ale bývá toho víc.
rambajs píše: Můžeš zkusit i dva dny, ale bez předchozích pár suchých jedniček to raděj nedělej. 3 dny suchá = cca 6 dní mokrá tak pozor, kosí to oslabené parazity jak kulomet.
Před dvěma rokama jsem si dal devatenáctku. Nevypadlo ze mně nic až teď na :piss:
rambajs píše: Podívej se na svůj jazyk. Je růžovoučký? Pokud ne, trápí tě nejspíš i silná plíseň.
jazyk mám jak kotě, ale to prd znamená, kromě toho, že to nemám v pusině. Něco sem na ty plísně snad přihodím velice zajímavého. Jenom předběžně, celá alkalizace systému na ně nutně nefunguje. Jsou to velice odolné systémy bestií. Našel jsem to v Anglině, ale je to origo z Česka, tak to zkusím dohledat v češtině, jinak udělám souhrn.

Co jsem fofrem dohledal. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 79#p115579

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

rambajs píše: ... a je tam i pár naprostých nesmyslů. Například příběh s biftekem. ....
Hmm. Když čínského kuchaře, kteréhožto loď torpédovali Frickové, vylovili po 107 dnech Argentinci z Atlantiku a který se živil co nějak ulovil a cucal šťávu ryb coby sladkou vodu taky z toho co ulovil a co mu nalítalo na záchranný vor (létající ryby, to existuje) a co mu občas napršelo do pixly of sucharů, šoupli ho do nemocnice pro silnou podvýživu a příšerné slunečné spáleniny prý navíc rozežrané mořskou solí. Žrat že prý po žličkách a jenom tekutý. Číňan se jim na to vykvákl, druhý den ze špitálu utekl a vlítl za rohem v nemocničním pyžamu do první hospody, kterou našel. Už byl samozřejmě v novinách a okamžitě velice slavný. Hospodský mu dal zadara co snědl a snědl spoustu a navíc prý kořeněného a pálivého chilli bez nejmenší újmy na zdraví. Čink drží dodnes rekord nejen trosečníka, ale kohokoliv na širém oceánu bez zásob potravy a pití.

Taky blbost, co? :roll:

Moc toho víš, či spíš nevíš. Ono s tím biftekem a podobně je to hlavně v hlavě. Navíc čurina drží trávící systém v chodu.

S laskavý pozdravem, Slávek.

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

Slavek Krepelka píše:čurina drží trávící systém v chodu Slávek.
Pochopitelně, že ho drží v chodu. To ale neznamená, že budu požírat biftek na důkaz toho že ho drží v chodu že jo. :ethink: To má taky nějakou logiku. :epray:
Aby bylo jasno, já si tvé práce vážím, to ale neznamená že tu budu louskat všechny fóra a pamatovat si co komu je. Napsal jsem ti, akorát co vidím teď, čili je něco špatně ? Příběhů v knihách je hodně a to ve všech co jsem tak nějak polouskal. Nečtu už nic, protože jsem došel k závěru, že nejdůležitější je si nasadit laťku, tu zdolat, a jít dál. Kupodivu nejen pro mě to funguje poměrně všude. Nejsem tu od toho, abych tady poučoval, čili ber to tak jak to je. Co člověk, to jiná praxe, názor. Pokud z tebe nic nevypadlo při delším hladovění, není to nic co by bylo v rozporu. Z mnoha lidí co znám, kteří drželi hladovky, nevypadlo pomerně nic. Taky jde o to proč :!: . Prostě jde jen o to pochopit, že člověk se neučí z extrémů, ale z toho, jak dokáže utahovat smyčku. Toť má nezkušená zkušenost. Tyto metody, si nelze plést s tím, že čím víc tím líp. Ale je načasovat. Popisoval jsem tu 2 příběhy - ne z knih ale na vlastní oči. Sám jsem jednou málem pošel na prohazování experimentů, byť tuze dobře fungujícím jiným, vyčtených a aplikovaných v praxi. Od těch dob jdu jinudy, a jsem opatrnější. Nemusím si to ani ověřovat plaváním v moři ale zkušeností ostatních podobných. Mám li pak něco někomu poradit musím hledět zejména na to, aby viděl, že pokud to dělá, tak se mu vede lépe, a ne že s ním třískne herxka druhý den. Zbytek rozebírat nechci, protože jsou argumentačně asi tak na jedno celé flame vlákno, a je to o přístupu, ne o příbězích z knih. Toť vše.

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

Aby tady ta debata byla trošku konstruktivnější, nežli argumentační.

Právě mi psal kamarád, který "čaruje s urinou" ve svém okolí.
Jedná se o nádor o velikosti hrachu (histologie pozitivní) pod jazykem a podobný patvar velmi blízko štítné žlázy. Pacient - žena 35 let.

Použilo se: kaskádové hladovění 1+1 obden (suchá, jídlo) po dobu 14 dní. Pak pauza 7 dní, a opět 14 dní. Čili teď probíhá konec druhých 14 dní kaskády. Ve dnech hladovky se sbírala všechna urina. Aplikována ve dnech jídla do miniklystýrů, a obkladů na krk.A 3x denně cca 1dcl uriny čerstvá k pití. Po 32 dnech je nález pod jazykem pryč :eclap: Nález u štítné žlázy se dle mudrů zmenšil cca o třetinu. Uvidíme co dál. Vypadá to však nadějně. Jediné kontraindikace co nastaly, je stálý chrapot hlasivek.Patrně se tam ještě něco jiného opravuje. :ethink:
Ženská zatím stratila 8kg. z 65 kilo původní váhy.

Kdo má tedy problémy se štítnou žlázou, může směle aplikovat urinoterapii. Akorát to hladovění je potřeba někým zhodnotit. Pro každého rozhodně suchá hladovka není. :bye:

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

rambajs píše:Jediné kontraindikace co nastaly, je stálý chrapot hlasivek.Patrně se tam ještě něco jiného opravuje.
Ten chrapot hlasiviek som mal aj ja pri mojom úplnom :piss: pôste. Začal asi po 3-4 dňoch a potom bol stále až do konca (11 dní). Myslím si, že to mohlo byť spôsobené aj tým, že som popri :piss: pil málo vody.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Urinoterapie

:piss: Po pití alkoholu je :piss: veľmi pitná, je ako voda. To znamená, netreba sa nechať oklamať!

Partykova.pdf
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Pořád bumbám :piss: ale začínám zjišťovat, že nejedení mi kromě hladu dělá daleko líp než jedení. Taky jsem teď pár dní namazal nohy jednou denně MMS 4 kapky/HCl 4 kapky s DMSO 2 kapátka a zlatý. Mezi námi, zopakuju, že DMSO velice urychlí reakci a vypadá to, že pomůže vyreagovat vše. Ještě tak kdybych se dostal pravidelně denně do pelechu v rozumnou hodinu :bhead: Taky jsem vynechal dva dny činjekce :roll: Hádám, že přitlačím na pilu a dám při tý urině i vodíkovou vodu. Dnes jsem zblajzl jen půl ananasu a nechám to tak, tedy s nějakým tím kafem. Žádné vylepšování stavu teď nepozoruju. To hladovění vypadá hodně důležité a taky to, jak se k němu člověk staví, jestli jako ke zlu, nebo jako k dobru. Zase ta hlava. Taky mám už 14 dní pocit kolem konečníku, jako by mi tam lezli červi, to jsem v životě neměl, ale nedaří se mi nic nachytat :dknow:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:.... a nechám to tak, tedy s nějakým tím kafem. Žádné vylepšování stavu teď nepozoruju.....
... tak zkus to kafe nahradit čajem ... a pozorovat budeš ... :D ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zhruba posledné 2 mesiace:

- 2 ml :piss: si pichám každé ráno (Slávku, díky, už používam HCL dezinfekciu)
- asi 3 - 5 dl :piss: vypijem každý deň
- :piss: pôst držím sem, tam 1 deň, 2 dni, 3 dni
- skoro každé ráno cvičím rozcvičku a pridávam aj 10 klikov (zatiaľ len z kolien, nie zo špičiek)
- skoro každý večer pred spaním si dávam 30 - 40 slabších brušákov (buď dvíham hlavu a časť chrbta s rukami za hlavou - záťaž pre hornú časť brušného svalu, alebo dvíham nohy - záťaž pre dolnú časť brušného svalu)
- spať chodím o 20,30 hod. a vstávam o 4,30 hod.

=> Celý čas som nevzal žiadne lieky ani injekcie na psoriatickú artritídu a nemám opuchnuté kĺby ani žiadne bolesti. (zatiaľ beriem lieky na vysoký tlak) Na kontrolu idem 9.4., tak som veľmi zvedavý na výsledky odberov. :)
=> Trochu viac sa mi prejavila vonkajšia psoriáza na lakťoch, slabinách, v hlave, v ušiach a za ušami, ale začal som si to minimálne jeden krát denne mazať čerstvou :piss: , tak dúfam, že to pomôže. Predpokladám že je to dôsledkom buď toho, že neberiem žiadne lieky, alebo toho, že som po 11 dennom pôste v januári po čase prešiel aj na mäsovú stravu.
=> Celkove sa cítim výborne, váha mi kolíše na 89 kg + - 1 kg. Chôdzu do (z) roboty si užívam, pretože poslednou dobou sa učím dýchať bránicou a snažím sa pri tom usmievať. :D
To myslím celou cestou ktorá trvá ráno aj popoludní asi po 40 minút.
Dýchanie riešim nasledovne: nádych = 4 kroky, výdych = 8 krokov.
(Jóga - Jak správně dýchat, co je plný jógový dech?)

Predpokladám, že poznáte fintu, ako si zlepšiť náladu. ;)
Treba sa (aj na silu) čo najšieršie a pomerne dlho usmievať. :lol:
Vyskúšajte, tunguje to. :D

@rambajs, chcel by som vyskúšať aj suchý pôst, ale nemám o ňom žiadne znalosti. :dknow:
Mohol by si prosím napísať svoje skúsenosti?

Partykova.pdf
Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

tak ja uz som pribrala 3 kg! :) este potrebujem 3-5 a budem na svojej idealnej vahe. curinu teraz nepraktizujem, akurat si davam na tvar dva-trikrat do tyzdna a raz do tyzdna pijem rannu a nejem 6 hodin nic, potom uz normalne.
ale mam taky maly recept, nie je to celkom do tohto vlakna, ale velmi mi to pomohlo. stary ludovy recept na zahojenie zaludka a criev (sliznic) poskodenej vredmi, liekmi, po chorobe atd. Do 6 deci vriacej vody sa nasype 1 poriadne plna lyzica lanovych semien (ktore predtym dobre rozpucime v maziari) a necha sa povarit 5 minut. potom sa vypne, zakryje a pije sa po 2 deci 3krat denne, s tym, ze aj tie semienka z toho samozrejme zjeme. a robi sa to dva dni po sebe, ja som tak robila uz dva vikendy. ten odvar je taky uplne slizovity, rosolovity, ma to prijemnu chut len slizku konzistenciu, ale to je presne to co potrebujeme, aby sliz pokryl zaludok a creva, robi to ochrannu vrstvu a pod nou moze v klude prebiehat regeneracia. mne to na moj poskodeny zaludok veeeelmi pomohlo

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Ani já už nepozoruji viditelné zlepšování stavu. Možná bych měla raději napsat, že když dělám urinoterapii, nic se neděje. Beru asi 3 dl uriny ráno, večer to střídám – každý druhý den buď miniklystýr 0,8 dl, nebo ústně 2 dl - chci s tím ale přestat, protože pak nemohu usnout. Činjekce aplikuji už jenom každý druhý den ráno a mám v úmyslu to prodloužit na 1x týdně, protože nechci, aby imunitní systém úplně zlenivěl. Při tom omezování množství přijímané uriny zjišťuji, že to bude malý problém, protože se pak necítím nejlépe – obvykle nastoupí pocit rozlámanosti a celkový pocit nekomfortu. Činjekce dá zase všechno do pořádku.
Také se ohlížím po něčem, čím bych přitlačila na pilu. Stále více pokukuji po autopatii – včera jsem si objednala AL, takže už brzy budu zkoušet. Urinu ale neopustím, má klady, kterých si cením.
Ještě musím napsat, že také já jsem přibrala 3 kg (od ledna do teďka), radost z toho ale nemám :? … Ještě mi to sice až tak moc nevadí (160cm/61kg), ale jestli to bude pokračovat, tak mi to vadit bude! Stravuji se stejně jako dřív (množství i druh jídla), zadržená voda to není, pohyb mám přibližně stejný i vylučování je stejné :ethink: ... Buď se mi zpomalil metabolizmus, nebo si tělo ukládá zásoby na horší časy - a teď nevím, jestli je to dobře, nebo špatně .
Jo, a poslední týden jsem už potřetí našla "zrnko rýže" u konečníku ráno při sprchování .. čištění to ale není, nějaká potvora ve střevě si už nejspíš zvykla a zřejmě začala produkovat vajíčka :evil: ....
To je zatím všechno. :lol:
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše:Ani já už nepozoruji viditelné zlepšování stavu. ... Jo, a poslední týden jsem už potřetí našla "zrnko rýže" u konečníku ráno při sprchování ...
Jenom názor. S tím zastavením pozorovatelných účinků může jít podle mne o přechodnou záležitost. Možná nám chybí trpělivost. Přeci jenom na nás ty nemoce lezly dlouhá léta a jsou zahnízděné a prakticky už leta jsou naší součástí jak fyzicky, tak psychicky. Kdyby měly jít do :ptrain: byť i dvojnásobnou rychlostí, než jak přicházely, je to na dlouhá leta a bude to těžko pozorovatelné, alespoň v některých stádiích.

Co se týče parasitů, mám pocit, že střevní a vůbec ti, kteří jsou v nějakých kanálkách spojených se střevy, půjdou celkem hned jak se i stalo. Co se týče těch, co jsou rozlezlí po těle a popřípadě cyklují tělem, je to trochu jiné kafe. Je zde dobrá šance, že tělo na čurině se dostane na kobylku jenom některým stádiím některých potvor a zbaví se až stádií na které má. Pak by mne nepřekvapilo, že se bude ještě po měsících objevovat rýže. Ze Sudánské studie sice vyplývá, že játra se telatům vyčistila a skoro vyhojila od potvor během šesti neděl. Ale to jsou játra a tam bych očekával, že tělo má dost rozumu aby vyčistilo první čističku. Bez toho žádné čištění těla není. Taky ty telata ty parasity díky svému věku nemohly mít dlouho a byvše mláďata, jejich regenerativní schopnosti byly nutně lepší než jsou u hodně dospělých jedinců.

Další věc je kotrba. Pořád se k tomu vracím. Už nějaký čas přemýšlím o funkci pravidelných rituálů. Tam mi nasadil brouka do hlavy především Norbekov se svýma cvičeníma. Ono je celkem dost putna co je to za rituál, jestli nějaké cvičení, nebo pózování u jogy, nebo zdánlivě ztřeštěné tančení kolem kmenového ohně. Jde asi spíš o to připíchnout nějaké specifické mentální snažení se na specifickou a vždy opakovanou a stejnou činnost. Ono už i čištění si zubů je rituál, aniž si to jako rituál uvědomujeme. Pokud na to někdo kouká jako na nutné zlo, zuby se mu budou asi stejně kazit a možná víc, než kdyby se na to vykašlal. Pokud se na to kouká jako na spásu zubů, bude to fungovat ke vší spokojenosti. Jde i o přístup k věci.

Připadá mi, že to takhle rituálně funguje s mnoha léčitelskými metodami. Například pravidelná příprava speciálních dietních pokrmů se stává rituálem a pokud je za ním pozitivní přístup, pracuje to, počínaje strouháním a mačkáním brambor, přes džusování mrkve, přípravy tinktur i toho Norbekova usmívání se a nošení vlastní figury po vojensku. I chůze, pokud si musíme uvědomovat jak vlastně jdeme a dýcháme, se stává rituálem. Totéž se děje při autopatii a spinování a modlení se. Kam se podívám kde něco hodně funguje, jde o nějaký rituál. Ne vše, ale naprostá většina.

Teď ještě :dknow: jak se s mojí antagonistickou a neukázněnou letorou dokopat k nějakému rituálu s tím, že jsem se do něj dokopávat nemusel, že není nutným zlem, ale nezbytným dobrem :bhead: že to není něco co musím, ale že to je to co chci. Ta moje nedisciplinovaná letora mi sice dobře posloužilda v přístupu k autoritám, ale v přístupu k sobě samému je to na draka.

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Práve čítam Norbekova a musím ti Slávku povedať, že si lenivý ako voš pod chrastou. :laugh:

Nie som oveľa lepší ako ty. Ale dokázal som silou rozumu + duše + ducha zmeniť jeden zlozvyk na dobrý zvyk => ne :smoke: !!!
Po vyše 40 rokoch :smoke: priemerne 1 krabičky denne, som zo dňa na deň prestal a držím sa už vyše 8 mesiacov. :D
Naposledy upravil(a) libcosenior dne stř 03 dub 2013 13:37, celkem upraveno 1 x.

Partykova.pdf
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

libcosenior píše:Práve čítam Norbekova a musím ti Slávku povedať, že si lenivý ako voš pod chrastou. :laugh:
Ale právě to je jedna z nejběžnějších lidských vlastností - a u někoho to může mít i vnější příčiny :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“