Odpovím Ti hlavně otázkama Igi:Igi píše:Slávku, takže myslíš, že stačí mít k dispozici injekci s hcl a nemusím se tetanu bát?
1) Proč myslíš, že jsem se překládal s dokumentací o účincích HCl na nemoce všeho druhu, což mi vzalo docela hromadu času?
2) Proč myslíš, že jsem se obtěžoval si schrastit jehly a stříkačku a cpát do sebe HCl při různých koncentracích, množstvích a způsobech aplikací?
3) Proč myslíš, že jsem zde uvedl nejen tu originální dokumentaci ale i výsledky, kterých jsem docíli s HCl sám na sobě.
4) Proč myslíš, že si to málo kdo vůbec přečte?
5) Proč myslíš, že z těch málo, kdo si to přečte, si to málo lidí ověří samo na sobě?
6) Proč myslíš, že většina lidí se i přes to, že dokumentace existuje, spoléhá na to, co je zaběhnuté, i když to vše už po tisíciletí funguje dost mizerně, pokud vůbec?
7) Proč myslíš, že většina lidí se radši bude trápit a nechá se strápit a eventuelně zdechne daleko dříve, než je nutné, než by překonali své docela podružné mentální brzdy?

9) Proč myslíš, že se tolik lidí spoléhá na druhé, místo sami na sebe?
Odpověď je dost jednoduchá. Rodíme se jako lidi a okolí z nás vychová Homo Sapiens, tedy člověka myslícího, namísto vědoucího a snaží se nás narvat do jednotné šablony a velice úspěšně.
Několikrát jsem už například uvedl, že HCl do svalu odstraní počínající chřipajznu během 10ti minut. Proč tomu nikdo nevěří? Proč si to nikdo alespoň neověří? Protože zkušenosti s mizernými metodami praví, že to je naprostá blbost, protože to je přece nemožné, protože tohle nic z toho co známe nedokáže. Jde o špatné zkušenosti se špatnými metodami, které v nás vypěstovaly představy, které nám brání nejenom přijmout fakta, ale i se na ta fakta alespoň podívat a ověřit si je v době, kdy zdaleka není nejhůř a kdy není situace kritická. Prostě to nejde a eventuelně je příliš pozdě.
Takhle je to prakticky se vším. Mizerné zkušenosti s mizernými metodami v naší mysli vytváří mentální bloky, které nám brání se podívat pravdě, která se náhle vynořila, rovnou do očí a která nás svádí a velice úspěšně k tomu, abychom fakta zavrhli bez jakéhokoliv popřemýšlení a bez jakéhokoliv pokusu o jejich porozumění rovnou do odpadků. Pěkně těma očičkama uhneme a trpíme dál, protože trápení se a trápení nás druhými je naše tisíciletá a ověřená zkušenost, kterou vztahujeme na vše. Podle toho to vypadá, jak to vypadá a také s naprostou většinou lidí dopadá. V nejlepším případě, pokud se nám hodně nechce umřít, se ze zoufalosti, ne statečnosti a rozumné úvahy, vrháme, někteří, i na neuvěřitelné. Jenže to je sem tam pro někoho ještě včas a pro většinu pozdě díky opět neuváženým a ignorantským rozhodnutím.
S laskavým pozdravem, Slávek.