Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
lena

Re: Urinoterapie

Příspěvek od lena »

babanci píše:Takže urinoterapie je moje poslední šance. A ještě ke všemu zadarmo. :D
Z mojich zkusenosti, ze bez hladovky se toho moc nesrovna a kdyz tak za moooc dlouhou dobu. Tim, ze v urine jsou take hormony tak nas to nuti ci dostaneme zravou chut na jidlo. Proto je to jako zacarovany kruh. Jedine prisna haldovka s urinou opravdu neco dela.
Cetla jsem knizku od Dr.Günter Harnisch a Catherine Williams - (Ursaft Urin), tato zena delala hladovku obden, tedy jeden den jedla normalne lehci stravu a druhy den hladovka jenom s urinou a dle jejich zkusenosti velmi pozitivne.

(Uz jenom to, ze muzeme jist neco nas trochu jakoby podpori nebot jsme preci jenom tvorove, kteri jsou bez jidla nespokojeni, jidlo je jako balzam na nasi dusi a hlavne pri hladovce, to je opravdu narocne, prodelala jsem jich drive nekolik ruzneho druhu).

Jinak musis ale pocitat take s reakcemi. Nevim proc, ale zkousela jsem to pred priblizne 20 lety a muzu potvrdit, ze to souhlasi. Budou se ti hlasit potize, ktere uz na sobe znas, mozna nektere dost stare. Takze ne panikarit. Ty zase zmizi jak prijdou.

Jinak dobre ci vyborne zabere injekce s urinou, lepe jako samotna urina.

babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Tak budu muset víc hladovět. Napadlo mě, jestli, když budu třeba chtít nějakou akutní nákazu řešit pomocí MMS, jestli s to s urinoterapií nějak netluče.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

jani píše:Průplach dutin - néti - skvělá zkušenost jak preventivně, tak při nachlazeníčku.
Prosím ťa, na "néti" používaš originál nádobku alebo nejakú náhražku?

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

libcosenior píše:Prosím ťa, na "néti" používaš originál nádobku alebo nejakú náhražku?
V začátcích jsem měla snahu použít obyčejnou květinovou konvičku,ale měla příliš dlouho nalévací rameno, párkrát jsem se "oblila", pak jsem přišla při uklízení nepotřebných krámů na tzv. lázenský pohárek, tím jsem dělala néti velmi dlouho a ted se mi líbí nápad z těchto stránek, zdá se mi nejlepší, tlakem na petku si reguluješ i sílu průplachu, když zmáčkneš hodně, vlítne ti to pusy.
Kuki semhle, stačí upravená petka s tímto vrškem, já mám 1/2l a žádnou dírku jsem do ní ani nevypalovala, funguje skvěle.

http://www.zdravi-az.cz/Odstraneni_dysbakteriozy_03.php

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Janí díky, zase som ušetril aspoň 10 € za originál nádobku. :jump:

Partykova.pdf
Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

ja si tiez myslim, ze ta hladovka je dost podstatna. ked som len pila rannu, tak som sa len rozladila resp. asi velmi dlhy cas by trebalo, kym by sa to postupne vyliecilo (tie moje problemy sa viac prehlbovali akoby), takze radsej si davam aspon raz za tyzden 24hodinovy curino post. po jednom sa mi prestalo ozyvat vpravo pod rebrom (zvlastna rypava bolest, rozne pocas dna sa objavovala, asi rok a pol som to uz mala, antihelmintika s tym nepohli) a po druhej sa mi zrovnava aj zaludok. mozno preto ze som take pětideko a relativne zdrava, mozno preto to na mna tak pomerne rychlo ucinkuje, nemam problem verit armstrongovej rychlosti, nakolko oni mali uplne silny rezim. a asi plati, ze cim chronickejsi problem, tym to opravovanie dlhsie trva

babanci
Stálý člen

Příspěvek od babanci »

No určitě to chce čas, mě našli kameny žlučové po porodu moje nejmladší dcery a už jí bude sedmnáct. Dlouho to zlobilo jen občas, po špatném jídle a když jsem vynechala to špatné jídlo, bylo to dobré. Pak to začalo bolest pořád, i bez jakéhokoliv jídla. U čínské medicíny se říká, že trápí-li tě něco 10 let, deset měsíců to budeš řešit, takže já asi budu muset ještě počkat a hledat. Zkusím jeden den střídmě jíst a druhý den půst o urině a vodě.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Podvědomí?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nebyl jsem si jistý, že je to skutečně až tak důležité, ale pro někoho by mohlo.

Zažil jsem dnes zajímavou věc. Někdy vždycky když hladovku přeruším se mi to stane jaksi nevědomě. Dnes málem zas. Žrat nechci, ale kolem třetí iďa kolem kuchyně jsem se automaticky otočil do ní, vlezl jsem do ledničky, vytáhl chleba a sádlo se škvarkama a dal je na pult, že si dám do nosu, přesto že mi jakýsi slabounký záchvěv někde v zadu v mozku říkal, že bych tedy jako neměl a že jíst dnes nemám. Tělo se hýbalo více méně automaticky.

Uvědomil jsem si, že vlastně zase jednám úplně bezděčně, jako by mě měl někdo na drátkách a děsně jsem se v duchu :evil:
Ne na sebe. Rozběsnil jsem se na tu potvoru, co mě zase ovládla. Najednou jsem si zcela jasně uvědomil, že to nejsem já, kdo se chce do toho žvance dát, že to udělat nechci, že je to cosi mimo mě a že mnou něco manipuluje. :enaughty: Poslal jsem to něco okamžitě do horoucích pekel nahlas nadávaje jak dlaždič. Chleba a sádlo jsem vrátil do lednice a je pokoj.

Už několikrát v životě jsem učinil zkušenost poněkud podobnou, že vztek mě dovede věci vyřešit. Nejzajímavější bylo mé zbavení se příšerných migrén před hodně moc lety, na které byli lapiduši samozřejmě krátcí a jejich léčení jsem si nemohl a ani nehodlal finančně dovolit. Jak vidno, i tato emoce, je-li dostatečně silná a správně namířená, hodně dokáže. Takže dnes opět o hladu a na čurině, i když musím trochu po tom včerejším gáblíku odsolovat.

S laskavým pozdravem, Slávek :zzz:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zaujímavé.
Dnes sa mi prvý krát urobila na bruchu hrčka v mieste vpichu 2 ml :piss: . Myslím, že som pichol hlbšie ako zvyknem a trafil som nejakú žilku, pretože po vytiahnutí ihly to chviľku krvácalo.
Neskôr dám info, či je to v poriadku.

Partykova.pdf
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

libcosenior píše:... a trafil som nejakú žilku ...
Nojó. Proto píchám už jen do svalu, protože cítím při pomalém vpichu jestli se blížím nějakému citlivému místu a zatím to ze zkušenosti vždy byla žíla. Udělal sis maloiu autohemoterapii. To by nemělo být na škodu. Hlavně se při těch činjekcích chovat slušně ke sterilizování všeho. Osobně stále sterilizuju HCl a bez ztráty květinky. Ahoj, Slávek.

babanci
Stálý člen

Příspěvek od babanci »

Jak píše Slávek, že odolal chlebu ze sádlem, tak já , bohužel ne. Celý den vydržím a pak večer mám takovou chuť na něco sladkého, že mě to přímo pohání do kuchyně. Dnes jsem pod záminkou, že jdu udělat mládeži jahody se smetanou, užírala a vylizovala. Za nějakou tu půlhoďku se nafouknu jak balon, jako ten chlápek v reklamě na espumisan a začne mě bolet břicho. Ale možná, že si to jen vsugerovávám, protože za půl hodiny to snad ve střevech ani být nemůže nebo jo? Ale prostě je mi zle. Mám asi nějaké ty kvasinky či co a vidím, že mi chybí sebekázeň. Tak zítra znovu a lépe.

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

libcosenior píše:..sa mi prvý krát urobila na bruchu hrčka v mieste vpichu 2 ml :piss: .
Mám tam slabú modrinu, ale je to v poriadku.

Na používanie "néti" som investoval do nádobky 0,75 € v Potravinách "Jednota". :ewhistle:
kojenecká voda Lucka.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Partykova.pdf
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

S "néti" nemám žiadne skúsenosti. Včera večer som to skúsil prvý krát a dnes ráno druhý (vždy som poriadne prepláchol nos najprv z pravej strany a potom z ľavej). Vždy potom sa mi nejaký čas vytvárali hlieny v krku a asi je to normálne. Ale že ich bolo. Mám pocit, že mám akoby čistejšiu hlavu. :D

Nebude vadiť, keď si budem dávať :piss: "néti" 2 x denne? :ethink:

Partykova.pdf
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Slávek vzorky

:D Vzorek č.4a, 4.1dcl zakápnutý HCl na 4.5ppm krásně čpavkuje a kalí se. To máme 9x sterilizační maximum pitné vody. Jak se mi uvolní flanděra, doženu další vzorek na 1:4000 Ferguson, což bude nějakých 80ppm a uvidíme.

Jako druhá zajímavost, před půl rokem jsem byl schopen se dotknout rukama za zády, jedna přes rameno, druhá spodem, špičkama prstů čpiček prstů jenom z jedné strany, pravá hore, levá dole a že jsem se nadřel. Dnes jsem se taky sice nadřel, ale spolehlivě se dotknu konci prstů jedné ruky začátku dlaně druhé ruky a to z obou stran. Tímto potvrzuji, že čurinoterapie uvolňuje klouby a zvyšuje rozsah pohybu. Ještě rok a aj se snad ještě na starý kolena budu živit jako hadí muž :D

S laskavým pozdravem, Slávek.

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Čiastočná (časovo) pozitívna skúsenosť. ;)
Vyše 10 rokov (možno 15) mám psoriatickú artritídu. Pre neznalých to je bolestivý problém s pernamentným zápalom niektorých kĺbov v tele. V mojom prípade ide hlavne o kĺby na rukách od zápästí po prsty, prsty na nohách, kolená a bedrové kĺby.
Bolo obdobie na začiatku, keď som sa ešte neliečil na reumatológii, kedy som mal problém sa vôbec pohybovať, teda aj chodiť do práce.
Je fakt, že mi k normálnemu životu pomohli najprv lieky od bolesti, ktoré som bral niekoľko rokov každé ráno a večer pretože mali 12 hod. účinnosť. Posledné 2 roky mi pomohola bio liečba injekciami Enbrel, ktoré som si pichal raz za týždeň do brucha. Tie injekcie stiahli zápal v kĺboch na normálne hodnoty, preto som nič od bolesti nepotreboval (len na okraj, moje lieky od bolesti {Coxtral} prestali vyrábať, najskôr boli veľmi škodlivé). Stačilo však, aby som Enbrel asi 4 mesiace nebral a zápal sa vrátil v plnej sile a tak isto aj bolesti. Bolo to minulý rok. Stačilo ale, aby som znovu nabehol na systém pichania enbrelu a znovu sa to zlepšilo.

Dôležité a veľmi nepríjemné je to, že všetky tabletky, ktoré som na artritídu bral, nepriaznivo pôsobili na pečeň.
Bio liečba enbrelom zase oslabuje imunitný systém, aby nemal prehnanú autoimúnnu reakciu a nevytváral nežiadúci zápal v kĺboch, ale na druhú stranu ak je človek náchylný na tuberkulózu, imunitný systém je v tejto oblasti oslabovaný a človek tuberkulózu dostane podstatne ľahšie, ako človek ktorý enbrel neberie. Preto musím jeden krát za rok absolvovať kolečko vyšetrení na pľúcnom. :bad:

Teraz to hlavné:
Zhruba mesiac si už enbrel nepichám, neberiem ani methotrexat, ale pichám si každé ráno 2 ml :piss: do brucha, cez deň vypijem 3 - 5 dl :piss: a sem tam držím pôst o vode a :piss: na 24 alebo 48 hod.. (Posledný týždeň si dávam "néti" asi s 1 dl :piss: každé ráno.)
Mám subjektívny pocit, že sa mi zmenšili opuchy na napadnutých kĺboch, vôbec ma to nebolí a už sa celkom teším na vyšetrenie 9.4.2013, kde si pani MUDr. pozrie výsledky z odberov krvi a :piss: .

Pamätám sa, že keď bol zápal silný, bola jeho hodnota 14, keď bol utlmený enbrelom, bola hodnota 7.

Verím tomu, že 9.4. bude hodnota 7 a pani MUDr. bude veľmi prekvapená, keď jej (možno) oznámim čo som robil. :laugh: Mimochodom, pred časom mi povedala, že 4 injekcie enbrelu, teda mesiac liečby, stojí zhruba 1 000 €.
Našťastie to prepláca poisťovňa, ale ja verím, že to už nebudem potrebovať.

:?: Myslíte si, že by som mal skúsiť požiadať moju MUDr. o spoluprácu pri mojich pokusoch samoliečenia?
Určite by bolo lepšie, keby som mohol mať výsledky odberov častejšie ako raz za tri mesiace a podľa toho korigovať spôsoby samoliečenia.

Partykova.pdf
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“