Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Prezidentské ... a ty další volby ...

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Prezidentské volby

Příspěvek od poota »

milda píše:Sobotník Lídy Rakušanové členům rodu Schwarzenbergů...
Moc dojemné. ;)
Jak mohl vůbec někdo volit někoho jiného, než právě tohohle anděla!?

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Není anděl, ale většina národa o historii jejich rodu nic neví a tak snadno spolknou špek pomlouvačům. ;) :D

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Když ony jsou všechny ty články psané tendenčně - ať už chválí a nebo haní.
Vždycky zdůrazňují to, co se jim hodí a o tom opačném cudně pomlčí.
Ale je dobré si přečíst oboje.

Zdravím - poota

bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Několik stránek nazad jsem nabádal k studiu ve Státním oblastním archivu v Třeboni ohledně rodu Schwarzenbergů. Mimo jiné by jste se dočetli, že Schwarzenberg byl větší vlastenec než leckdo z prezidentských kandidátů. To by ovšem byla jen částečná informace o kom, kdo se SÁM DOBROVOLNĚ etabluje do politika současnosti. Tím pádem nás nutí vzít do úvahy současnou stranickou příslušnost, jehož předseda zcela nekřesťansky vyfackuje i vaše dítě namísto aby jej pozval do kavárny nebo hospody a s trpělivostí křesťana osvětlil mladému člověku vlastní kroky, ne vzdálené represáliím, čímž by dost získal. Takzvaní žido-křesťané, kteří měli špinavé prsty v armádních zakázkách prostřednictvím blbky zpěvačky a dalších, již téměř zapomenutých, nemohou ze svého středu vyplodit nic lepšího nad rámec vlastních schopností a politického myšlení. Totéž platí o komunistech. Vůbec nejhorší jsou takzvaní nestraníci, kandidující za politickou stranu. Mravní a politická čistota není jen o tom, že média záměrně neuvádějí stranickou příslušnost tam kde by měla být - snad asi proto, aby nemátla ovce z horního a dolního vidlákova, ale o tom, že adept prezidenta by neměl být spojován s žádnými kauzami své strany. Zeman těží z dlouhé odmlky před níž se zavázal, že do politiky nevstoupí ani kdyby ho tahali párem volů. Jednoduché, že si někdo vybere co se mu hodí, je vlastní hlavně těm, kteří mají problém s pamětí. LOL :-)

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
bagri
Starší člen

Příspěvek od bagri »

Kdo je větší lhář?

Kníže: Privatizace začala již před Tošovským a tudíž MUS nemá s Tošovským nic společného, protože ji začala vláda Zemana. Zeman: MUS je záležitostí Tošovského vlády.... Jiný Zemanův výrok: Pokud je prodáván menšinový podíl firmy, nejedná se o privatizaci...Kníže nechápe. Tisk: Poslední akcie MUS byly doprodány 5 dnů po nástupu vlády Zemana..., ale co nebylo psáno, že si "někdo" pohotový pospíšil s trestním oznámením na Zemana i když kníže doznal, že privatizace byla ukončena s vládou Tošovského...Kauza MUS se promítla v následujícím krátkém záznamu z prezidentského matchu s rozuzlením a částečným uznáním historických souvislostí ze strany knížete, načež Zeman triumfálně dorazil nejen publikum.

V závěru je řeč o Becherovce doprovázená bezradným až trapným úsměvem knížete, který zbytečně tuto kauzu připomenul do trapného ticha - je známo, že on a Bakala jsou v této věci nechvalně zapsaní i v očích příznivců. Je nabíledni, že kdo se nedá utlouci netransparentními argumenty, je pro republiku prospěšnější bez ohledu na stupeň lhaní, i když v tomto konkrétním případě se kníže stal obětí masové amnézie nebo vlastních nedokonalých lží a omylů z neupamatování posloupnosti vlád. LOL :-)

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

bagri píše:Kdo je větší lhář?
........................... načež Zeman triumfálně dorazil nejen publikum.

Nj, triumfálně dorazil, jenomže jenom další lží! :enaughty:

:bad: :bye: ;)

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Vás snad překvapuje, že politici lžou.
Uvědomte si už konečně, že politik "má v popisu práce" říkat vždycky jenom to, co je potřeba a nebo prospěšné - a tím může být pravda jenom opravdu výjimečně.
Takže si prostě pamatujte, že politici lžou.
Jedno pravdivé rčení praví, že "kdo lže, ten i krade".
Takže si pamatujte, že politici taky kradou - přímo nebo nepřímo, ale kradou.
A teď se můžete handrkovat, který z nich lže nebo krade míň a nebo líp - copak na tom vůbec záleží?
Jediné, čím se liší, je to, v čí prospěch jednají - ale nikdy, opakuji nikdy to není prospěch náš.

Zdravím - poota

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Horká novina!!! :D
521844_474724715910300_749408844_n.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Becherovka..

Příspěvek od hanka »

bagri píše: ..V závěru je řeč o Becherovce doprovázená bezradným až trapným úsměvem knížete, který zbytečně tuto kauzu připomenul do trapného ticha - je známo, že on a Bakala jsou v této věci nechvalně zapsaní i v očích příznivců. ..
Tohle mi přišlo poštou. Je tady řeč o Becherovce, proto to tady dávám .. :|
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
bagri
Starší člen

Příspěvek od bagri »

Pro někoho představuje politická satira závažný problém (viz ob ob výše) LOL :-) Všechno zlé je pro něco dobré, alespoň se vyprofilují alibisté LOL:-)))) Jinak - realita života je taková, že prosťáčci, lháři, blbci...slaví triumfy, narozdíl od ostatních menších lhářů, blbců... Lež umě podaná s transparentností nad jinou lží prostě vyhraje na celé čáře. Příklady jsou na každém rohu - politici, podnikatelé... Dávno neplatí, že s poctivostí nejdál dojdeš. To ví každý moula, který si k "poctivosti" musel dopomoci občasnými nekalými kousky a nejen on. Neznám nikoho, kdo alespoň jednou za den nezalhal - v domácnosti, v práci, v obchodním jednání, v právnické praxi...od milosrdných lží až po tvrdé podpásovky. Je to nikdy nekončící boj a úspěšnost jde ruku v ruce s fabulací. "Poctiví" (takzvaní užiteční blbci jak se jim v podnikatelské sféře říká), jsou vydržováni pro svá široká záda, po kterých jde šplhat neomezeně vysoko. Selavi LOL :-D

PS. Úspěšnost přežití fyzicky slabšího druhu v přírodě je v závislosti na míře "lhaní" svým tělem nebo jednáním. Politik je ztělesněním toho všeho... a z jiného soudku, Miss World musí svou prezentaci končit výrokem o světovém míru, jinak by se jí nedostalo bodů. LOL:-D)))

milda
Zasloužilý člen

Re: Becherovka..

Příspěvek od milda »

hanka píše:Tohle mi přišlo poštou. Je tady řeč o Becherovce, proto to tady dávám .. :|
...a víš, koho cituješí? ;)
http://stranky-sos.unas.cz/2013/02/Joze ... zadal.html

když už budem pokračovat v tý agitaci, chtělo by to trochu fakta. Na Karla Sw. jsou pořád jen nějaký nejasný pomluvy chorých mozků.
To Miloš je jinej kádr. Ten ti zapře nos mezi vočima a je rázem králem. :eclap: :D

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

milda píše: ...a víš, koho cituješí? ;)
Nemusíš se zlobit, Mildo, já se Zemana nezastávám, ani ho nemiluji ;) .. Proč neargumentuješ proti obsahu článku, když to není pravda?
Nepátrala jsem odkud ten text je, přišel mi zajímavý ten OBSAH ... myslíš, že to není pravda? O Karlovarské becherovce jsem slyšela v souvislosti s Bakalou a Schw. už dávno předtím.. A když mi včera přišel do schránky, dala jsem ho tady, protože se tady o becherovce právě vedla řeč .. nic špatného jsem tím neudělala - nebo jo? Kdyby to bylo na někoho jiného, tak bys nic nenamítal, proč ten velký obdiv ke zloději :ethink: ... dokonce tak dlouho po volbách..já to nechápu.. :dknow:
Jestli to není pravda, tak to podepři argumenty- byla bych vážně jenom ráda, protože všechny ty zloděje, co se napakovali (a ještě se pakují) na náš účet a není na ně metr ani zákon, bych s chutí nechala zavřít - ať je to Petr, nebo Pavel - nezaslouží obdiv, ale odsouzení.
Zloděj je zloděj, ať se jmenuje jak chce :evil_vm: a patří za mříže.
To je můj názor. Hanka

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
bagri
Starší člen

Příspěvek od bagri »

...a víš koho cituješi?
Kde konkrétně vidíte "křivdu" v souvislosti s Becherovkou? Dozorčí rada a privatizace, akciovka SALB... vždyť k této boudě se kníže pokorně nepřímo hlásí výrokem, že s privatizací Becherovky nemá Zeman opravdu nic společného, což lze chápat i jako dvojsmysl, ale bez výhody. V doc doc jsou sra*ky, ale předmětná kauza Becherovka tím neutrpěla, nebo snad ano? LOL :-D

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

milda píše:...a víš, koho cituješí? ;)
Už jsem se lekl, že jsou to nějaké fašistické nebo rasistické stránky - a co nevidím, ony mají docela rozumný názor na kde co. Snad jediné slovo, které by tam u někoho mohlo vzbuzovat nějaké pohoršení je "socializmus" - nebude snad právě tohle příčinou Tvojí averze :?: :lol:
Mohl bys být od té dobroty a podívat se na http://stranky-sos.unas.cz/Hlavni-cile.html - a napsat mi, co z toho je pro Tebe nepřijatelné?
Já mám naopak takový pocit, že některé z těch bodů už jsem viděl a nebo slyšel v některých předvolebních slibech (sliby se slibují, blázni se radují :lol: ), ale bohužel žádná strana je tam neměla všechny pohromadě ;) - velká škoda!

Zdravím - poota

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Je vás na mě nějak moc, vezmu to tedy zkrátka. Dáma má přednost. ;)
hanka píše: Nepátrala jsem odkud ten text je, přišel mi zajímavý ten OBSAH ... myslíš, že to není pravda?...............
................Jestli to není pravda, tak to podepři argumenty- byla bych vážně jenom ráda,
No, to je právě ten rozdíl mezi námi. Mě se obsah zdál prapodivný od začátku (nehledě na to, že se jenom tady v tom vlákně podobný řeči opakují několikrát), tak jsem se podíval, kdo že je ten neznámý NEZÁVISLÝ NOVINÁŘ - viz konec článku, který neovládá základní gramatiku? :epray:
S argumentama to je asi tak: ty nemáš pádný argumenty, natožpak důkazy a já samozřejmě taky ne. Bylo by úplně nejlepší se na takovýhkle diskuse dávno po volbách vykašlat... :) :piss:
Oni jsou jeden za osmnáct, druhej za dvacet bez dvou. Jenomže, když tady vidím určitý příspěvky, nemůžu nereagovat... :smoke:

to bagri: viz přibližně druhý odstavec pro hanku :)

poota píše:
Mohl bys být od té dobroty a podívat se na http://stranky-sos.unas.cz/Hlavni-cile.html - a napsat mi, co z toho je pro Tebe nepřijatelné?
Já mám naopak takový pocit, že některé z těch bodů už jsem viděl a nebo slyšel v některých předvolebních slibech (sliby se slibují, blázni se radují :lol: ), ale bohužel žádná strana je tam neměla všechny pohromadě ;) - velká škoda!
poo, ty sis vlastně odpověděl za mě sám. Nemám proti těm heslům vpodstatě vůbec nic, až na to, že to s výjimkou 1-2 bodů to mají v programu všechny strany a všechny na to po volbách zvysoka... :ptrain: :bye:
Aspoň, že na tu korupci se všichni společně vrhnou po hlavě. ;) :lol: :pivko:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“