Moc dojemné.milda píše:Sobotník Lídy Rakušanové členům rodu Schwarzenbergů...
Jak mohl vůbec někdo volit někoho jiného, než právě tohohle anděla!?
Zdravím - poota
Moc dojemné.milda píše:Sobotník Lídy Rakušanové členům rodu Schwarzenbergů...
Nj, triumfálně dorazil, jenomže jenom další lží!bagri píše:Kdo je větší lhář?
........................... načež Zeman triumfálně dorazil nejen publikum.
Tohle mi přišlo poštou. Je tady řeč o Becherovce, proto to tady dávám ..bagri píše: ..V závěru je řeč o Becherovce doprovázená bezradným až trapným úsměvem knížete, který zbytečně tuto kauzu připomenul do trapného ticha - je známo, že on a Bakala jsou v této věci nechvalně zapsaní i v očích příznivců. ..
...a víš, koho cituješí?hanka píše:Tohle mi přišlo poštou. Je tady řeč o Becherovce, proto to tady dávám ..
Nemusíš se zlobit, Mildo, já se Zemana nezastávám, ani ho nemiluji .. Proč neargumentuješ proti obsahu článku, když to není pravda?milda píše: ...a víš, koho cituješí?
Kde konkrétně vidíte "křivdu" v souvislosti s Becherovkou? Dozorčí rada a privatizace, akciovka SALB... vždyť k této boudě se kníže pokorně nepřímo hlásí výrokem, že s privatizací Becherovky nemá Zeman opravdu nic společného, což lze chápat i jako dvojsmysl, ale bez výhody. V doc doc jsou sra*ky, ale předmětná kauza Becherovka tím neutrpěla, nebo snad ano? LOL :-D...a víš koho cituješi?
Už jsem se lekl, že jsou to nějaké fašistické nebo rasistické stránky - a co nevidím, ony mají docela rozumný názor na kde co. Snad jediné slovo, které by tam u někoho mohlo vzbuzovat nějaké pohoršení je "socializmus" - nebude snad právě tohle příčinou Tvojí averzemilda píše:...a víš, koho cituješí?
No, to je právě ten rozdíl mezi námi. Mě se obsah zdál prapodivný od začátku (nehledě na to, že se jenom tady v tom vlákně podobný řeči opakují několikrát), tak jsem se podíval, kdo že je ten neznámý NEZÁVISLÝ NOVINÁŘ - viz konec článku, který neovládá základní gramatiku?hanka píše: Nepátrala jsem odkud ten text je, přišel mi zajímavý ten OBSAH ... myslíš, že to není pravda?...............
................Jestli to není pravda, tak to podepři argumenty- byla bych vážně jenom ráda,
poo, ty sis vlastně odpověděl za mě sám. Nemám proti těm heslům vpodstatě vůbec nic, až na to, že to s výjimkou 1-2 bodů to mají v programu všechny strany a všechny na to po volbách zvysoka...poota píše:
Mohl bys být od té dobroty a podívat se na http://stranky-sos.unas.cz/Hlavni-cile.html - a napsat mi, co z toho je pro Tebe nepřijatelné?
Já mám naopak takový pocit, že některé z těch bodů už jsem viděl a nebo slyšel v některých předvolebních slibech (sliby se slibují, blázni se radují ), ale bohužel žádná strana je tam neměla všechny pohromadě - velká škoda!