A(&F) píše:... pokud se při tomto uvolňuje tuk ....
Tak to jsem zase nevěděl, že dýňový semímka fungujou takhle. Asi toho bude povícero. Armstrong uvádí několik případů, kdy je jasné, že urina tuky dost drasticky odstraňuje. Jenže ta urina, či tělo ve spolupráci s urinou velice dobře ví, co oddělat a co ne. Já si můžu ve skutečnosti hlavu ukroutit nad její funkcí před porodem. Memůžu se zbavit dojmu, že v ní je nějak zabudovaná genetická informace jak dál. Matka morfologii plodu řídit nemůže, protože je to jinej člověk. Dělá to tedy nějak plod. Když si to sečtu se schopností uriny hojit rány bez zajizvení a to i dost veliké, kde se to bere? Když urina aspoň u těhotný ženský jí dokáže ještě mimochodem dorůst vytrženej kořen zubu, jsem z toho naprosto na větvi. Jeden každý případ sám o sobě je možná "náhoda", ale sečteno a podtrženo to není náhoda ani náhodou. To není jenom Armstrong. Nějaký takový zázraky v sobě maj všichni. To je čarování přírody do kterého nevidíme.
Vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby ta plodová voda stejně jako urina, a že je to stejně v podstatě jedno a totéž, nesla v krystalické struktuře vody uriny info DNA. To by totiž vysvětlovalo velice dobře tu regeneraci s tím, že k tomu přičtu ty skoro embryonické buňky z ledvin (děkuju Anri). Jsou to povrchové (epithelial) buňky, tedy ze sliznic ledvin, což je více méně stejné předivo jako pokožka a základ nervových tkání. Z Roberta O. Beckera vyplývá a není zdaleka sám, to je oficiální, že jsou naprosto nezbytné k regeneraci u všech zvířat jednak při srůstání kostí a u mloků, žab, korejšů atd. i na částečnou, či celkovou regeneraci přinejmenším údů. Jenže tyhle drobci nečuraj. Maj to nějak vnitřní. Přestávám se tomu celému čuroléčení pomalu divit. Proč by jako měly ledviny produkovat skoro embryonické buňky naprosto nezbytné k regeneraci jako odpad? Furt!!! Kdykoliv k dispozici. Vždyť to je do nebe volající nesmysl. Příroda takhle s ničím normálně nemrhá.
Když se vrátím k čurinomýdlu, nejspíš se i v něm zachovává morfologická informace o ideální struktuře těla v tom kterém věku a že díky tomu i její obsah kde čeho dodává i stavební materiály a zároveň co je potřeba jak k vykynožení nezdravého a cizího, tak k náhradě úplně novým a zdravým. Ono i v placentě se ta čurina honí pořád dokola plodem, pusinkou dovnitř a ještě než je vyvinutý měchýř, tak už čurovodem zase do placenty. Mně to přijde, že se neustále nějak obnovuje i genetická informace a ta čurina to roznáší všude, vně i uvnitř a že za to můžou ledviny. Stejně tak jde urina do jisté míry i plícemi. Dítě to od momentu kdy se vyvrbí zárodečné plice jaksi dýchá.
Kdyby s čurinou bylo cokoliv špatně, v životě
se žádný savec nenarodí a kdyby s ní nebylo něco zatraceně dobře
tak taky ne. Ona je to skutečně voda života a Armstrong nepřeháněl. Tři páry ledvin do 6ti neděl embrya. Vždyť to nemůže být jenom vyrovnávací filtr na plasmu. Plodu se urinou žádný tuk, který se nemá rozpouštět, nerozpouští. Narodí se to srandovní, puclatý a růžovoučký.
To jsem taky při tom čtení chytl hlášku, že snad ve třetím měsíci je plod celý svraštělý od toho, jak prej se v tý urině, pardon, plodový vodě maceruje. Ten samý zdroj se pak vyjádřil o tom, jak je novorozeně hlaďounký, jako by se dalších 6 měsíců v tý urině už nemacerovalo dál. To jsou naši "prudce inteligentní vědci" který pro důvody nikdy nemaj daleko (podle mně teda hodně daleko).
Tutově ta čurina cizí tuky odstraňuje a jak vidno všechny, své i parasitické a žluklé a i ty naše z tama, kde nemaj být. Když ta moje "užovka" opouštěla žlučník, lechtalo to jak žížala na dlani a upřímně jsem se tomu úprku smál, i když jistý jsem si 100% nebyl. Ono i s tím co ze mně vypadlo je to možná jinak. Ta jedna byla tam, kde jsem do toho "pramene" ještě viděl. Co bylo v hlubině mísy zkalené hlenem a kam sjela jsem neviděl. Mohlo jich být i víc, ale vážně jsem neměl chuť to nějak pumpovat ven, cedit a študovat
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.