Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vejce vařená v moči prý dokáží zázraky ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... "Zlepšení krevního oběhu, snížení tělesné teploty a posilující účinky. ...
To je príma. Pokud si však projdeš Carmen Thomasovou, dozvíš se, že se dřív čurinou zadělával chleba, než někdo vynalezl zákvas, načínala se tím spousta vynikajících evropských sýrů a dokonce se jí i dokončovaly a udržovaly na pultech pro extra šmak a nejspíš i proti hnilobě. Taky se v ní pralo a kdo ví co všechno. Není to vše ani moc dávno, kolem sto let. Prej nejlepší syrečky byly zadělané močí mladých dívek.

Taky se tím zadělával tabák pro extra vůni a mnoho dalších. Takže člověk ani nemusí do Číny. Se vsadím, že po světě se používá v mnoha zemích i dnes k všeobecné spokojenosti na úpravu spousty jidel. Osobně bych dal přednost vynikajícím syrečkům počůraným mladým děvčetem před tou nechutnou chemickou hrůzou, co nám tu za sýr vydávají.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

... mě tam především zaujala informace, že se k tomu účelu používá výhradně moč chlapců do 10-ti let ... ;) ...

... sice to nekoresponduje s tím lidovým moudrem, že "nejlepší léčivé účinky má panenská moč", ale možná, že každá je vhodnější na něco jiného ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... možná, že každá je vhodnější na něco jiného ... :D ...
To určitě. Jenže z toho, co jsem zatím vyčetl, je na regeneraci nejlepší moč těhotných žen, stejně tak, jako je bezva na kynožení bejlí. Člověk taky musí přihlédnout k tomu, že spousta takových procedur je i otázkou někdejší módy a názorů, které mohou být naprosto neopodstatněné z hlediska zdravotního, ale naprosto opodstatněné z hlediska chutě, pokud jde o jídlo a ještě o jaké. Oni Číňani taky snad sto let lámali devčátkům nárty, aby pěkně pajdaly na obě nožičky, protože nějaká zdegenerovaná císařovna měla vrozenou vadu a oni se patolízalové snažili zavděčit. Bacha na ně. Když se podívám specielně na Číňany, nevím snad o ničem, co pro ně není dobré na potenci. Od kdejakého rohu a klu a zubu přes spoustu šutrů a rybích a žraločích ploutví a kdoví čeho. Spousta z toho jsou naprostý kraviny, který pracujou do 35%. (Kde už jsem to číslo jenom viděl?) Z těhle tradic se dá sice sem tam něco usoudit, pokud to souhlasí i s jinýma informacema, ale samy o sobě mi připadají velice nespolehlivé.

Ahoj, Slávek.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

K výčtu využití uriny si dovolím špitnout, že staří keramici prý, vyzrávající keramickou hlínu dopovali touto surovinou pro lepší vazkost.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

potírání kůže

Nazdar všeci.

Za prvé, kapátková láhvička pracuje na povrchové užití velice fajnově a je s ní dobrá kontrola proti nechtěnému ukapávání uriny tam, kde ji nechceme.

Za druhé, jak jsem se zmínil, šla má urina a to čerstvá na znatelnou koncentraci čpavku. Nicméně mne překvapilo, že i čtvrtinová, ačkoliv je slabě cítit po čpavku, není po rozetření na pokožce cítit vůbec.

Tož jsem si vzpoměl na pradleny a pradláky a rozdíl mezi vlněnými a jinými tkaninami dob minulých a trklo mně, že se ten čpavek míchá na pokožce a v ní s naším přirozeným kožním tukem a dělá se z něj přirozené člověčí urinomýdlo, které se do pokožky vsákne. Když se vrátím k Johnovi W. Armstrongovi s jeho metodou natírání těla a vmasírovávání velikého množství uriny do pokožky (za půl hodiny sám lehce vetřu 30cc čtvrtinové od hlavy až k patě), nedá mi než si vzpomenout co jsem vydyndal z internetu na solanin (vlákno Solanin a brambory) a tím i na spoustu rostlinných saponinů všeobecně, které jsou však všechny limitované pro použití na člověku individuální hranicí jedovatosti pro náš organismus. Při povrchové masáži urinou se nám dostává naprosto přirozeného tukového rozpouštědla a jak vidno z J.W. Armstronga, snad nikoho nepřekvapí, že toto tukové rozpouštědlo jesti nám bez jakéhokoliv rizika jedovatosti a předávkování a jeho použití je omezeno pouze možností dávkování. Navíc se jedná o rozpouštědlo, které vrací našemu tělu naše vlastní živiny, popřípadě dodává velice podobné živiny z jiného člověka, je-li použita cizí urina.

Zde by se tedy přinejmenším dalo najít vysvětlení, proč urinoterapie dokáže velice zahýbat s přebytečným tělesným tukem včetně cholesterolových nánosů v játrech a tím podpoře jaterní činnosti až do jejich vyčištění včetně žlučníku a žlučovodů, vyčištění cév a tepen od nánosů zkaženého cholesterolu, stejně tak jako vyčištění cirhotického srdrčního svalu atd. bez jakéhokoliv rizika otravy oproti rostlinným saponinům. Vzhledem k tomu, že v těchto tucích je spousta uložených toxinů, dá se z výsledků práce J.W.Armstronga také usoudit, že tyto jedy rozpuštěné v tucích a dále rozpuštěné, či spíše emulsifikované do urino-tukových pomyjí procházejí játry a žlučovody do střeva a jsou střevem vylučovány ven. Možná i toto je část důvodu, proč urina dokáže z člověka vykydlit střevní parasity a část důvodu, proč je velice odleželá urina alespoň v tomto ohledu více účinná než čerstvá, a to díky vyššímu obsahu čpavku.

Funkcí některých přirozených hmyzo-jedů (solanin, chakonin, nicotin atd.) je rozpouštění tuků hmyzů a porušování stěn jejich buněk. Pokud je tedy takové rozpouštědlo našemu organismu nepřirozené, jako jsou výše uvedené, a navíc sebou nese látky našemu organismu nepřirozené, může působit v mírném dávkování jako lék, ale ve větším se začne projevovat jejich jedovatost. Pokud je takové rozpouštědlo člověku naprosto dokonale vlastní, popřípadě velice kompatibilní je-li urina dárcovská, jedovatost člověku se nekoná v jakémkoliv praktickém množství, ale koná se vůči všem parasitům, ke kterým se dostane. Podíváme-li se na účinnost s jakou J.W.Armstrong povrchovou čurinu aplikoval, je na bíledni, že se toto nám naprosto přirozené mýdlo (saponin) dostane do všech tkání a že tudíž eventuelně musí zasáhnout i parasity jiné než střevní, alespoň pokud nejsou ve fromě vajec. Nicméně, při trvalém používání po nějakou dobu toto mýdlo nutně odstraní vše, protože vejce nezůstávají vejci navždy. Zde tedy půjde i o svalovce a filárie a podobnou havěť, včetně malárií a kde čeho, protože jim naše čurinomýdlo vlastní není. Jinak povrchová aplikace čuriny dokáže podle svědectví vykydlit i svrab a svrab je zase ještě trochu jiné zvíře než vyloženě vnitřní parasiti, avšak princip zůstává stejný. Očividně se u čurinomýdla jedná o naprosto universální, nejedovatý, protiparasitický prostředek pro člověka.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

ledviny

:shock: Očumuje vývoj lidského embrya a plodu jsem se právě dozvěděl, že ledviny jsou jedinný náš orgán, který projde třemi cykly "zrození". První přechodný pár ledvin je vyměněn druhým přechodným párem a druhý přechodný pár je vyměněn třetím a už stálým párem. To nemá u žádného jiného člověčího orgánu obdobu. Vyplývá mi z toho alespoň tolik, že první a druhý pár ledvin fungují jinak než pár třetí, který přichází cca v šestém týdnu vývoje embrya. Když si k tomu přičtu, že na rozdíl od jiných vnitřních orgánů (kromě nadledvinek) jsou akorát ledviny párové, že tedy máme náhradní díl, vycházi mi, že tělo přikládá ledvinám velice důležitou roli a nesmírně specifickou funkci. Další párové jsou poze smyslové orgány, oči a uši a nosní dutiny, části pohlavních orgánů, a přívěsky štítné žlázy. To jen pro zajímavost.

A(&F)
Zasloužilý člen

Urinoterapie ... a zátěž na játra ...

Příspěvek od A(&F) »

... když jsem někdy cca 12 dny zkusmo začal s AMT, tak jsem ji musel po 3 dnech zase vysadit pro silné bolesti v játrech, neb se to už déle nedalo nevydržet ... "játro" se mi ozvalo hned druhý den ... na 95 % to přičítám mononukleóze, jíž jsem prodělal zhruba před 33 lety (a jenž mě od té doby při různejch příležitostech takto upozorňuje, že má játra nejsou zcela ready) ...... takže jsem si k ovocno-zeleninové dietě ještě přidal několika denní bylinkovej detox (na střídačku: silnější kotva, lapacho, vilcacora, ostropestřec) a už je to v asi pořádku ... začal jsem znovu před dvěma dny a za tu dobu se játra neozvala ani jednou ... :) ...

... myslím, že pokud vám se vaše zdravá játra "neozývají", tak to ale přitom neznamená, že při urino terapii "nedostávají zabrat" ... :ethink: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Urinoterapie ... a zátěž na játra ...

A(&F) píše:... když jsem někdy cca 12 dny zkusmo začal s AMT, ...
No, mně poněkud zaotravovaly játra na AHT, pak na AMT zezačátku po první injekci a teď už jenom ten žlučník. Co mi z něj odcestovala "užovka", jako že teď už jsem si jistý že to vrtění ve žlučníku a žlučovodu "užovka" byla, je to čím dál tím míň a játra se už neozývají vůbec. Nicméně jsem nikdy neměl ani žloutenku, ani mononukleozu.

Jsem teď momentálně kromě totální AMT na střídačku taky jeden den o hladu a druhý den jedno rozumně velké jídlo. Ve střevech to v den jídla hrčí a aj z nich, ale o půstových je klid. Taky se tu a tam po mně něco zavrtí různě ve svalech, spíš pod kůží než hluboko a teď už nemám pochyby, že v tomhle nejde o nervy a škubání. Škubání je cítit dost jinak a hlavně jen nohy a ne moc. Taky se mi něco tak jednou až dvakrát denně zavrtí v pytli pod levým okem a levý oko chvílema připovyschne, ne každý den, ale pytle pomalu mizej oba. Asi ty pytle začnu honit ještě urinovejma kapkama do očí. Taky dvakrát denně mažu cca 30cc (unci = 28.41 ml) vymraženou čtvrtinovou od hlavy k patě, kam jen došáhnu pacinkama. Vymražování je podstatně jenodušší než voda a když to člověk přemrazí, jde to zase vytáhnout pomalým připorozmražením v lednici.

Vlastně už mne trochu zlobí akorát břicho kolem močáku, ten žlučník se zatím urychleně uklidňuje a to nohatý škubání, i když nic, při čem by se nedalo usnout. Ve skutečnosti to trvá teď max. půl hodiny po zalehnutí a snad 10 minut po tom, co se ráno zvednu. Křeče, co jsem se při nich válel vloni touhle dobou v noci po zemi bolestí ani ťuk. Takže, definitivně to pracuje a zatím líp než vše, co jsem zatím kdy prováděl. Jo, taky dost chrchlám, ale jenom to leze ven, žádná námaha. Možná AMT taky zase zdůrazním injekcí.

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Urinoterapie ... a zátěž na játra ...

A(&F) píše:... myslím, že pokud vám se vaše zdravá játra "neozývají", ...
No :ethink: jestli mám recht s tím urinomýdlem, bude taky brát žlučové kamení a je možné, že ho do začátku jen uvolní a ono se někde nahrne a přiucpe jaterní žlučovody, než to začne procházet do žlučníku. V každém případě jsem ale žádný žlučový kameň v míse nenachytal. Buďto se tedy mýlím, nebo se rozpouštějí zatra rychle a dobře, nebo jsem žádný větší neměl. Vyber si. :dknow: Přikláním se ale spíš k té prostřední, nebo poslední možnosti, anžto játra to historicky vyčistí, tedy sebere to i cirhosu a že by to nevzalo kamení se mi věřit nechce.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: potírání kůže

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:....... naprosto přirozené mýdlo (saponin) dostane do všech tkání a že tudíž eventuelně musí zasáhnout i parasity jiné než střevní, alespoň pokud nejsou ve fromě vajec.
... pokud se při tomto uvolňuje tuk, mohlo by to pak fungovat i na parazití vejce ... na tomto principu funguje likvidace vajíček pojídáním syrových dýňových semínek ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: potírání kůže

A(&F) píše:... pokud se při tomto uvolňuje tuk ....
Tak to jsem zase nevěděl, že dýňový semímka fungujou takhle. Asi toho bude povícero. Armstrong uvádí několik případů, kdy je jasné, že urina tuky dost drasticky odstraňuje. Jenže ta urina, či tělo ve spolupráci s urinou velice dobře ví, co oddělat a co ne. Já si můžu ve skutečnosti hlavu ukroutit nad její funkcí před porodem. Memůžu se zbavit dojmu, že v ní je nějak zabudovaná genetická informace jak dál. Matka morfologii plodu řídit nemůže, protože je to jinej člověk. Dělá to tedy nějak plod. Když si to sečtu se schopností uriny hojit rány bez zajizvení a to i dost veliké, kde se to bere? Když urina aspoň u těhotný ženský jí dokáže ještě mimochodem dorůst vytrženej kořen zubu, jsem z toho naprosto na větvi. Jeden každý případ sám o sobě je možná "náhoda", ale sečteno a podtrženo to není náhoda ani náhodou. To není jenom Armstrong. Nějaký takový zázraky v sobě maj všichni. To je čarování přírody do kterého nevidíme.

Vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby ta plodová voda stejně jako urina, a že je to stejně v podstatě jedno a totéž, nesla v krystalické struktuře vody uriny info DNA. To by totiž vysvětlovalo velice dobře tu regeneraci s tím, že k tomu přičtu ty skoro embryonické buňky z ledvin (děkuju Anri). Jsou to povrchové (epithelial) buňky, tedy ze sliznic ledvin, což je více méně stejné předivo jako pokožka a základ nervových tkání. Z Roberta O. Beckera vyplývá a není zdaleka sám, to je oficiální, že jsou naprosto nezbytné k regeneraci u všech zvířat jednak při srůstání kostí a u mloků, žab, korejšů atd. i na částečnou, či celkovou regeneraci přinejmenším údů. Jenže tyhle drobci nečuraj. Maj to nějak vnitřní. Přestávám se tomu celému čuroléčení pomalu divit. Proč by jako měly ledviny produkovat skoro embryonické buňky naprosto nezbytné k regeneraci jako odpad? Furt!!! Kdykoliv k dispozici. Vždyť to je do nebe volající nesmysl. Příroda takhle s ničím normálně nemrhá.

Když se vrátím k čurinomýdlu, nejspíš se i v něm zachovává morfologická informace o ideální struktuře těla v tom kterém věku a že díky tomu i její obsah kde čeho dodává i stavební materiály a zároveň co je potřeba jak k vykynožení nezdravého a cizího, tak k náhradě úplně novým a zdravým. Ono i v placentě se ta čurina honí pořád dokola plodem, pusinkou dovnitř a ještě než je vyvinutý měchýř, tak už čurovodem zase do placenty. Mně to přijde, že se neustále nějak obnovuje i genetická informace a ta čurina to roznáší všude, vně i uvnitř a že za to můžou ledviny. Stejně tak jde urina do jisté míry i plícemi. Dítě to od momentu kdy se vyvrbí zárodečné plice jaksi dýchá.

Kdyby s čurinou bylo cokoliv špatně, v životě :laugh: se žádný savec nenarodí a kdyby s ní nebylo něco zatraceně dobře :smoke: tak taky ne. Ona je to skutečně voda života a Armstrong nepřeháněl. Tři páry ledvin do 6ti neděl embrya. Vždyť to nemůže být jenom vyrovnávací filtr na plasmu. Plodu se urinou žádný tuk, který se nemá rozpouštět, nerozpouští. Narodí se to srandovní, puclatý a růžovoučký.

:roll: To jsem taky při tom čtení chytl hlášku, že snad ve třetím měsíci je plod celý svraštělý od toho, jak prej se v tý urině, pardon, plodový vodě maceruje. Ten samý zdroj se pak vyjádřil o tom, jak je novorozeně hlaďounký, jako by se dalších 6 měsíců v tý urině už nemacerovalo dál. To jsou naši "prudce inteligentní vědci" který pro důvody nikdy nemaj daleko (podle mně teda hodně daleko).

Tutově ta čurina cizí tuky odstraňuje a jak vidno všechny, své i parasitické a žluklé a i ty naše z tama, kde nemaj být. Když ta moje "užovka" opouštěla žlučník, lechtalo to jak žížala na dlani a upřímně jsem se tomu úprku smál, i když jistý jsem si 100% nebyl. Ono i s tím co ze mně vypadlo je to možná jinak. Ta jedna byla tam, kde jsem do toho "pramene" ještě viděl. Co bylo v hlubině mísy zkalené hlenem a kam sjela jsem neviděl. Mohlo jich být i víc, ale vážně jsem neměl chuť to nějak pumpovat ven, cedit a študovat :evil:

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od smajlicekk »

ahoj Slavku. to je parada jaky zazrak tady popisujes. musim to znovu precist a zacit taky uplne jsi me na tu urinu nalakal. :o) diky ze jsi takovy horlivec a pises nam tady svoje pokusy a zkusenosti. mej se. S

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

smajlicekk píše:ahoj Slavku. to je parada ....
Nazdar Smajlíčku. Armstrong, Armstrong, a zase Armstrong, pak ti ostatní. Ti už to totiž drvěj na částečné záležitosti a výsledky tomu odpovídají. S laskavý,m pozdravem, Slávek.

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

no tak moj pokus s nalepenou urinovou naplastou na bolavom mieste na bruchu skoncil tak, ze som tu noc nemohla spat, aka som bola nervna a vsetko ma vyrusovalo, proste taky neklud. a teram mam z toho zapaleny vajecnik na tej strane a mocak. toto som nikdy nemala a prijemne to nie je. takze takto nie, ani urinove ponozky skusat nebudem. co mi ale aj tak neda a cez vikend sa na to podujmem je curinomydlo :lol: asi tak, ze si to vo vani dam na celeho cloveka a necham posobit polhodku a umyjem sa. slavek, tvoja rodina z teba neciti ziaden curinovy odor pri takom dokladnom dlhodobom pouzivani?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Niky píše: Slavek, tvoja rodina z teba neciti ziaden curinovy odor ...
Zatím si nikdo nestěžoval :smoke: ale taky se občas umeju :oops: Je mi líto s těma obkladama ale, je to partyzánštění a pokud si člověk skutečně nenaštuduje o co jde, výsledky mohou být různé. Pokud si jenom přečteš mně a Anriho o játrech (A&F), třeba Tě něco napadne. Hanka taky má co dodat. Osovbně vidím jenom Herxky.

Jinak urina čerstvá, či vymražená, rozetřená po těle nepáchne vůbec, ani po nějaké době. To lze velice lehce zjistit v malém, než se člověk pustí do velkého povrchu. Obklad je jiná záležitost. Tam už dochází ke stárnutí uriny a ke kvašení, či bakteriálnímu rozkladu a to je jiná záležitost a zapáchat počne dost brzy. Proto je rozumné obklad držet pod plastikem. Čím je urina starší, tím víc je cítit po čpavku ale má s tím hodně co dělat skladovací teplota. V lednici to probíhá natolik pomalu, že to člověk spotřebuje dřív, než k tomu dojde.

:D Teď jsem zrovna naservíroval ženě prasečí pečínku a ujišťuji Tě, že je cítit po urině daleko víc, než čerstvá, (a ne :laugh: nepomohl jsem tomu) nebo vymražená urina, neřkuli zamasírovaná do pokožky. Na tu prasečí "vůni" jsme akorát zvyklí a "je to normální".

Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“