Dostal se ke mě mail, že tu někdo na fóru má nějaké psychické problémy po užívání antihelmintik...
Měl bych upozornit na jistá fakta, na které poslední dobou narážím...
Každý materiál, který do sebe dáváme, ať jde o Ivermectin, Hetrazan, Praziquantel, Albendazol, Metrolex, Niklosamide nebo klidně i ten hřebíček - musíme si uvědomit, že všechny tyhle materiály mají jedno společné...
A to je to dávkování
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Když se bavím s Hankou Bláhovou, často mi oponuje, že hřebíček je slabý, že zabírá jenom ve střevech... Když jí řeknu, jaké množství doporučuji, tak mi to odmítá, že tohle svým klientům nikdy doporučovat nebude - nu což... Každá věc v menším množství bude zabírat pouze ve střevech... Doporučené množství zabírá v celém těle, ale špatně v hlavě a pod kůží...
Až navýšené množství nad normál či nad doporučené dávky, jde do hlavy a (snad i) pod kůži.
Také si uvědomte, že i ti cizopasníci a další breberky zdrhají tam, kde jsou méně ohroženi - tedy z dosahu těchto materiálů.
Pokud někoho po nějakém materiálu začala bolet dlouhodobě hlava, tak si dal takové množství materiálů vyhánějící cizopasníky z těla do hlavy nebo pod kůži (tam se cítí a také jsou méně ohrožení)...
Také tu byla řeč o malárii... Malárie bývá, jak jsem tu už psal často spojována s filáriemi - tedy s vlasovci... Ono je docela možné, že filárie mají jisté "exkrementy", které sice jsou diagnostikovány jako malárie ale ve výsledku je to jen něco, co je malárii hodně podobné - tak, že je jako malárie je to diagnostikované. Jeden doktor v Brně s Oberonem se docela aktivně přeměřuje a zkouší všelijaké materiály... Jednou se předávkoval Equimaxem (pasta s Ivermectinem a Praziquantelem) a zjistil, že má oproti předchozímu dni mnohonásobně více malárie než předtím... Bohužel v tom Oberonu, který má k dispozici filárie vůbec nejsou v databázi... Takže zkrz filárie nemá žádnou kontrolu... Ivermectin jde samozřejmě po filáriích... Pokud došlo k zabití filárií a uvolnění jejich obsahu do organizmu s tím, že jsou zdrojem něčeho, co je dignostikované jako malárie, pak by to vesele odpovídalo...
Hanka Bláhová dříve doporučovala likvidaci malárie jako první, ale problém je samozřejmě v tom, že pokud je zdroj malárie cizopasník, je třeba zlikvidovat jako prvního tohoto cizopasníka, jinak se budeme trávit přírodní (chinin) nebo umělou chemií (chloroquin) donekonečna...
Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl vlastně já ten jedinec, který jí přivedl (z jejího měření) na problematiku malárie zde u nás... Tehdy mi měřila to moje pocení rukou, pořád tu boreliozu nebyla schopna nikde najít, až zjistila, že to dělá tahle "malárie" v hlavě - mám pocit, že to bylo v hypothalamusu... nebo hypofýze? Se přiznám, už nevím... Prý ten orgán ovládá štítnou žlázu a může to pak vypadat, že je špatná štítná žláza...
S filáriemi se trápím snad už od doby, co jsem se narodil... Materiály na likvidaci těchto problémů mám, dá se říci, stále k dispozici, můžu se rozhodnout kdykoliv, kdy to začnu brát intenzivně... Ale nezatěžuje mě to tolik, abych se rozhodl, že se do toho pustím, tak proč bych to bral, že jo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Možná, kdybych věděl, jak velký to bude rozdíl, pustil bych se do toho po hlavě...
No takže já si takhle dělám ostudu - mám kd ispozici materiály a sám jsem se těchto problémů ještě nezbavil. Prostě u mě platí tuplem "kovářova kobyla..."
Zeptal bych se - je tu někdo, kdo by byl schopen říci, jaká přišla změna při likvidaci filárií? Je to velký rozdíl? Určitě bych to neslyšel rád jen já
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)