Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Prosím o pomoc
Jsem zoufalá a prosím o jakoukoliv pomoc. Necelé 3 dny jsem užívala MMS a asi jsem to přehnala . Začala jsem na jedné kapce a skončila na pěti 6x denně po hodině. Druhý den jsem dosala hrozný průjem. Jak zde všichni zmiňujete, průjem a nevolnost je častá, ale netrvá tak dlouho jako u mne. Já už trpím celý týden bolestmi trávicí soustavy, dokonce jsem to před 4 dny nevydržela a jela do nemocnice na pohotovost. Dr. vyhodnotil můj zdravotní stav, že se může jednat o nějakou virózu, prohmatal mi břicho, píchl mi dvě injekce, doporučil dále užívat černé uhlí a Enterol. Domů jsem šla s klidem, že už bude lépe a MMS mi neublížilo. I když mu věřím (jinak bych ho ani nezačala brát), přesto jsem stále měla černé myšlenky, co když....). Bolesti trávicího ústrojí mi připadaly jako kdybych měla vše "rozežrané". Léky jsem dobrala, žaludek se mírně zklidnil, ale křeče a bolest mám stále. Někdy víc, někdy méně. Dodržuji dietní režim, koupila jsem si v lékárně Helix Forte na obnovu mikroflóry, ale potíže stále přetrvávají. Jakoby střeva pracovaly z posledních sil. Jednou plynatost, pak zase průjem. Jsem z toho už vyčerpaná. Chtěla jsem si pomoci od neduhů, které mám a jsem na tom daleko hůř než předtím. Nevím, co dál. Měl někdo takové podobné problémy jako já? Předem moc děkuji za jakoukoliv pomoc.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Holka holka strašně si to nakopla 3 den brát 6*5 kapek to by složilo většinu lidí. Zvolni a vrat se na začátek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Prosím o pomoc
Těžká rada. i když je takových rychlíků povícero. Co se týče střevní flóry, přes žaludek to nemusí moc udělat. Spíš tak trošku řídkýho živýho kefíru ještě smíchaného s živým jogurtem, naředit vodou a šoupnout to přímo do střeva spodem a asi přidat i toboli (jenom vnitřek) mikrobiotik. Ono na poleptání to nebylo, ale na dobrý podráždění, jak vidno, dostatečné. Snad někdo bude vědět co s tím. Ahoj, Slávek.Lenka007 píše:Jsem zoufalá a prosím o jakoukoliv pomoc. ...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já na nějaké předváděčce ochutnal kousek bavorského uzeného, páchlo fakt hnusně. Te%ď už vím, že to bylo zkažené maso - všechny příznaky..... Myslel jsem, že mě břuch sežere. Ale za týden to přestalo. Pil jsem jen čaje, jinak by mě to asi nepustilo. Byl to prima silvestr:).Lenka007 píše:Jsem zoufalá a prosím o jakoukoliv pomoc..
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Lenka007.
Jsem zoufalá a prosím o jakoukoliv pomoc. Necelé 3 dny jsem užívala MMS a asi jsem to přehnala.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na to je jedna rada.Zahájit 3až 7 denní hladovku o vodě.Vodu si převařit 10-15 min a dát do termosky a popíjet.
Nebo jíst jenom rýži(nejlépe celozrnou)asi týden.Nebránil bych se klystýru s vlastní urinou(moč).Do 1l vody pulitr.
Jsem zoufalá a prosím o jakoukoliv pomoc. Necelé 3 dny jsem užívala MMS a asi jsem to přehnala.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na to je jedna rada.Zahájit 3až 7 denní hladovku o vodě.Vodu si převařit 10-15 min a dát do termosky a popíjet.
Nebo jíst jenom rýži(nejlépe celozrnou)asi týden.Nebránil bych se klystýru s vlastní urinou(moč).Do 1l vody pulitr.
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Cino! Klyzma je fajn, ale ne, když má někdo z řiti-to není vulgarismus, ale odborný termín- odstředivku! Já bych doporučila to co Slávek, ale vrchem, navíc hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa- ta staví průjmy, suché rohlíky a doplnít minerály! Ty se vyplavily průjmy. Hodně tekutin- vodu nebo bylinkové čaje na zklidnění, vitamíny a vlákninu- třeba i v tabletové formě. Je zjevné, že se nejedná o bakteriální infekci a jde o to, aby se co nejdřív obnovila činnost zažívacího traktu.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím,že průjem je přirozená očista střev,která jsou zabordelovaná kaly a nánosy.Proto ,když to jde je na místě klystýr,aby se střevo vyčistilo.Když jíst tak jedině rýže.Když zastaví průjem čokoládou tak se střevo nebude čistit.Nejíst a bylinné čaje.Nebo je dobré dřevěné uhlí(ne černé).Nebo:
mikroklyzmata - balonky, které slouží k aplikaci malých objemů léčebných substancí.
Měl jsem na mysli,že vznikla přirozená očista střev na reakci MMS.A Slávek na hoře doporučuje také klystýr.
Ledaže by ve spodu byla ústa
mikroklyzmata - balonky, které slouží k aplikaci malých objemů léčebných substancí.
Měl jsem na mysli,že vznikla přirozená očista střev na reakci MMS.A Slávek na hoře doporučuje také klystýr.
Ledaže by ve spodu byla ústa
Naposledy upravil(a) Cina dne pon 14 led 2013 13:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Průjem nikdy není přirozená očista střev! Vždycky je nějaká vyvolávací příčina, ať už jsou to mikroby, jedy, nebo když třešně zapiješ mlékem, přeženeš to s burčákem( i když je v rozumném množství zdravý),...! Postihuje střevní trakt( tenké a tlusté střevo) a to znamená, že se do krevního oběhu nedostanou živiny, vitamímy, minerály a ani léky! Takže i to kyzma a mikroklyzma se tam dlouho neudrží a tudíž je k ničemu! Lenka to přehnala s dávkováním MMS, což u ní vyvolalo tuto reakci a potřebuje zklidnit zažívací trakt, doplnit ztracené živiny,.....atd., popřípadě se zbavit blijavky. A toho klystýrem a hladovkou nedosáhne! Jen se ještě víc oslabí. Za ty čtyři dny má střeva čistá, jak slóvo boží.
Leni a ty si hlavně hlavou vyber, co Ti bude nejlíp vyhovovat!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Vzhledem k tomu, že jde o příliš vysokou hladinu toxinů, tak je na to možno pohlížet jako na kteroukoli jinou otravu. A na tu je nejvhodnější přísná dieta, to znamená tvrdé rohlíky a hořký černý čaj, doplněná nejlépe Endiaronem nebo Endiformem.
Jako prevence podobných stavů je nejvhodnější si o uvažovaném způsobu léčení napřed něco přečíst
Zdravím - poota
Jako prevence podobných stavů je nejvhodnější si o uvažovaném způsobu léčení napřed něco přečíst
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu to tu rozvádět.Každý máme na to svůj názor.
Nakonec máme doktory a ty jsou od toho když si nevíme rady.
Je pravda,že je to na tobě Leni.
Jak píše Poota je to otrava a já dodám: z čeho-ze špatného stravování které se za léta usadilo hlavně v tlustém střevě a MMS nastartovalo očistu.Tak klidně láduj do sebe potravinové jedy a budeš fit.
Nakonec máme doktory a ty jsou od toho když si nevíme rady.
Je pravda,že je to na tobě Leni.
Jak píše Poota je to otrava a já dodám: z čeho-ze špatného stravování které se za léta usadilo hlavně v tlustém střevě a MMS nastartovalo očistu.Tak klidně láduj do sebe potravinové jedy a budeš fit.
Dobry den som tu novy s MMS nemam ziadne skusenosti (mam obiednane) a zatial nemam ani knihu ked mi to mms pride chcel by som skusit nejaku detoxikacnu kuru minuly rok po auto havarii som lezal 3 tyzdne v umelom spanku a ani nechcem vediet co do mna natieklo mam 22 mohly by ste mi prosim poradit..? ako som tu cital tak zo zaciatku by mohlo byt asi 1 aktivovanu kvapku po jednej hodine 8* dene?popripade nejake ine skusenosti..?.
a este detoxikacnu koru pre brata ale to sa bojim lebo ma len 6 rokov silny alergik neustale berie nejake lieky to je 10€ tam 10 € tam 20 €tam a ziadny vysledok sice je pravda ze farmaceuticky priemysel potrebuje presne hentakych ludi.... chcel by som prva na sebe nasledne skusit MMS a potom nanom... za odpovede dakujem..
a este detoxikacnu koru pre brata ale to sa bojim lebo ma len 6 rokov silny alergik neustale berie nejake lieky to je 10€ tam 10 € tam 20 €tam a ziadny vysledok sice je pravda ze farmaceuticky priemysel potrebuje presne hentakych ludi.... chcel by som prva na sebe nasledne skusit MMS a potom nanom... za odpovede dakujem..
- poota
- Zasloužilý člen
S tím nesouhlasím.Cina píše:.. je to otrava a já dodám: z čeho-ze špatného stravování které se za léta usadilo hlavně v tlustém střevě a MMS nastartovalo očistu.
Tedy v tom smyslu, že to postupné zanášení organizmu se neprojevilo jako akutní otrava. K té došlo až příliš rychlým odbouráváním, které vytvořilo takové množství odpadu, že se ho organizmus nedokázal zbavit normálním vyměšováním, takže zvolil "nouzovou variantu".
To postupné zanášení organizmu hlavně mění naše tělesné prostředí tak, že se v něm mohou usadit a spokojeně vegetovat rozliční škůdci - bakterie, plísně a cizopasníci. Právě "hospodaření" s jejich odpady se projevuje jako různé potíže až nemoci, většinou chronické. Reakcím těla na tyto odpady říkají Mudři virózy, ale ve skutečnosti jsou to pouze "lehké" otravy. Pro můj názor hovoří i to, že při masivnější likvidaci bakterií nebo cizopasníků vzniká tzv. Herxheimerova reakce, která je příznakem úspěšného léčení a nikoli nakažením se "viry" z okolí.
Podobně i při nemocech "z nachlazení" jsem ochoten spíš věřit tomu, že prochladnutí organizmu způsobí hromadný úhyn některé části našich "hostů" a tělo pouze reaguje na náhle zvýšenou hladinu toxinů.
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Však tak jsem to myslel,protože v minulích článcích a odkazech jsem to zmiňoval a píší jako reakce na MMS.
Citaci jsem smazal, protože citovat celý příspěvek, když reaguješ přímo pod ním, je zvěrstvo - poo.
Citaci jsem smazal, protože citovat celý příspěvek, když reaguješ přímo pod ním, je zvěrstvo - poo.
- poota
- Zasloužilý člen
Než Ti přijde MMS, tak si tady pročti návody i zkušenosti, myslím, že je tu toho daleko víc než v knize. Jsou tu také vlákna, specializovaná na detoxikaci. Hlavně se do ničeho nevrhej po hlavě a podle jediného protokolu, který se Ti někde podařilo najít. Problematika je to značně široká a výběr různých možností a postupů ještě širší.KoliseK píše:.. s MMS nemam ziadne skusenosti (mam obiednane) a zatial nemam ani knihu ..
V žádném případě, dokonce ani s MMS, se nejedná o nějakou zázračnou "piluli", jejímž požitím se člověk zbaví všech problémů a dožije ve věčném mládí.
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Majka933 píše:A toho klystýrem a hladovkou nedosáhne! Jen se ještě víc oslabí. Za ty čtyři dny má střeva čistá, jak slóvo boží.
Asi jako tady:
http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_00.php
V citaci nemaž tu první závorku - poo.