To pH je v pořádku, jak by mělo bejt Dnes ráno jsem první zkusil dát pod kůži, ale kam se hrabe 1:150 HCl. Málem jsem při tom plakal, že jsem nezůstal u jednoho pokusu. Tož jem vrazil dva kubíky do sedínky a zbytek do mně šel horem Nutno podotknout, že včrejší krocan s bandorou k večeři se mi dnes ráno už zdaleka nejevil tak vynikajcí jako včera. Jo, taky naskočím na dvě injekce denně. Ta pod kůží včera vydržela hádám tak 6 hodin. Možná i tři. Taky dám čurinu vymrazit a podívám se, jak je to s účinky čuriny vymražené na čtvrtinu objemu v obkladech. Pytle pod očina mi dělaj potíže, nutí mne chodit v předklonuhanka píše: Tak pH slin mám večer i ráno 7 a kousek ([asi 7,3-4) - měřeno pH proužkem.
.....
Stejně mám pocit, že Autohemoterapie bude mít něco navíc. Armstrong nedokázal vyléčit snad akorát zaběhnutý revma, jinak fšecko a podle něj velice jistě, což je dobrá zpráva, protože to vylučuje placebo, stejně jako utosugesci a sugesci a čarování vůbec. Potud velice fajn, i když je to taky možná otázka času. Moura tvrdí, že AHT dokáže i tohle, i když za hodně dlouho. Guy léčil zkroucený končetiny jeho formulí v HCl, kdy to šlo spolehlivě a velice rychle během pár měsíců, ale s velice zřetelnými výsledky už po pár týdnech.
Ahoj, Slávek.