Tento problém mám taky a to už jsem to zkoušel několikrát a pokaždé je výsledek že čím víc mms tím větší průjem... Ikdyž pokaždém takovém protáhnutí se cítím lépe a lépe... jinač v práci no to si nějak nedovedu představit.. zezačátku to bylo snad i 15x zaden jak když pustit vodu naplno na par vteřin.. hlavně to neberte při těch potížích já si myslel joo toje normalni to musim vydržet to přejde... Jo ..filth píše:dobrý den ,začínám s MMS a mám problem v zaměstnání namíchat denní dávky,jsem na čtyřech kapkách denně po hodině (mám docela velké střevní problémy ,tak asi snížím na jednu nebo dvě kapky) , chtěl bych do plastovky udělat aktivní MMs na celou dvanáctihodinovou směnu,dá se to ,je to účinné ? děkuji za trpělivost a ochotu,čtu tohle forum ,jsem na 26 straně a téma jsem nenašel
To co jsem zažil bylo LEDOVÉ PEKLO ZIMNICE EXTREMĚ ZEMĚ LIL POT TŘEPAL JSEM SE DOSTÁVAL KŘEČE SNAD DOKAŽDÉHO SVALU DOTOHO SRAL PROUDEM, BLIL DO KÝBLE A ABY NEBYLO MÁLO TEKLO MI Z UŠÍ A OČÍ ! TO SEM NEMĚL ČAS MÍT ANI STRACH V PRAXI TO VYPADALO ZKROUCENY NA WC TŘESOUCÍSE S KÝBLEM VRUCE KOMPLETNĚ MOKRY A UMAŠTĚNY ... FAKT TO BYL ZÁŽITEK... ale tehdy jsem dost pochopil prostě MMS je v těle jako bagr ! Vjel domě a zcela nekompromisně země vytlačil ten maras všemi možnými cestami.. ale víte co ?! Za ten pocit co jsem potom usnul a probudil bych to podstoupil i 5x zasebou :D protože tak krásný pocit... to tak jsem se necítěl ani jako děcko ! To je nepopsatelné, ale lehkost, jasne myšlení vidění slyšení všecko prostě ! To kdo nezažil nepochopi a nejspiš ani neuvěří ale lidi nebuďte blbí, máte vsobě tolik bordelu že se vám otom ani nezdá a pokud to nedostanete ven a nepřestanete ten bordel dělat tak vám toto doslova a dopísmene zežere všechno to pěkné v životě a vy si toho ani nevšimnete !! Protože byste domě neřekli že jsem plny takoveho svinstva jelikož jsem od děcka suchar... tak ani já sem stím nepočítal ale bylo to všude... v kloubech což jsem nijak nepoznal do doby než sem se toho zbavil... ono prostě kdybych to mms neznal tak žiju žiju .. a zapár let bych prostě pomalu polehoučku zdechnul ... schnil zevnitř... Mno a připisuji to : 1. Ostrava 2.Kouření , Kouření , a Občasné kouření , potom sladkosti a nezdravé jídlo... jelikož přece jsem suchar... ja můžu... a jeto pravda cpu se jako prase.. teda cpal sem se.. na přiberu.. ani prd.. prostě ja svaly zadarmo nedostanu ja musim jedině cvičit.... jinač nic.. cely muj život se nafukuju jak houba vodou... ale stale na stejne vaze.. a jediny pokrok je když cvičim.. ale to se mi strašně nechce no a přišla doba kde musim cvičit... musim jist conejzdravěji a odvyknout se od těch svinstev comě tady ten systém naučil... ale ještě že sem to stihl dřív než bych měl vyplachly mozek jako většina těch baterek co věří doktorům. Jeto blázinec