Palo píše:Tak to by mě zajímalo, o co šlo. To byl nějaký doplněk stravy?
Právě, že ne a nikoho by to ani ve snu nenapadlo. Jednalo se o špunty do uší s včelím voskem. A to si člověk řekne, jak jsou včelí produkty zdravé, ale mnohdy v medu je toho tolik, že se až nestačíme divit. Zcela běžne je tam třeba toxoplasma.
Jinak něco o problémů potravin:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg608
A tady něco pro pochopení principů měření a likvidace patogenů:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg613
Prostě je to věčný boj, kdo z koho...
Jak Bláhová bije na poplach s plasmodiemi, má zcela pravdu, protože začíná to být už i v ČR častý problém. Není to tak dávno, co jsem o způsobech jejich likvidace tady psal. A jako naschvál jsem si je dovezl před nedávnem z dovolené na Jižní Moravě a abych nebyl žádný troškař, tak hned tři druhy (vyměřeno na Salvii). Krátce po tom začala být energie minimální a stačilo trochu a totální únava a vyčerpanost. Byl jsem schopen fungovat jenom s vysokou dávkou quarany 1x 400mg až 2x 400mg / 1 den. Mám 800mg lisované tablety, což se u nás ani neprodává a kde se na to hrabou různé energetické nápojové sajrajty, nebo ty směšné dávky quarany z lékárny. Kdysi jsem si jedno balení na zkoušku pořídil a vyplatilo se. Naštestí mám likvidační prostředky i na plasmodie, ze zkušeností s léčbou u jiných a je to už něco málo přes měsíc a vypadá to už ok. Ale byl to boj, přesně vyměřená na Salvii dávka Artemisia annua (nutno užívat s něčím tučným, jinak to má slabej nebo nulovej efekt - porovnával jsem to), k tomu informatika (kapky) na míru a vlastní plasma s vytestovanými frekvencemi. Jak jsem to nasadil poprvé, byl jsem jako opilej, hlava se motala a viděl černé fleky (mžitky před očima) a u plasmy jsem okamžitě usnul z naprosté vyčerpanosti, protože mě to dorazilo. Pak se to začalo valit ven i kůží (ekzémy na loktech, něco jako lupénka), tak detox. vanička, což výrazně urychlilo odbourávání toxinů z těla. Plasmu jsem mohl pouštět až na noc, protože jsem okamžitě vyčerpáním při ní usínal. Asi týden to se mnou dosti mávalo, pak se to pomalu ale jistě zlepšovalo. Ale řešil jsem malárie v počátcích, takže se u mě nestačila zabydlet a jelikož jsem již ok, tak doufám, že už bude definitivně po plasmodicíh. Aspoň vím na vlastní kůži, jak je lidem, kteří s nima mají co do činění.
doubleingram píše:
...byl jsem na 2,5 h mereni u Dlapy a muj seznam je o stranku driv, kde mam snad vse co jde, takze ty davky nejen ze jsou dle meho nazoru opodstatneny...
Jak jsem psal, pokud je to vyměřené a koukám, že i dostečně dlouhou dobu a pokud možno je i ověřená účinnost antihelmitik na Salvii, pak rozhodně do antihelmitik jít. Většina Antihelmitik je vyráběna v Asii, takže ne všechny mají taky zaručené množství účinné látky, proto je vhodné je na Salvii i vytestovat a stanovit dávku. Poslední dobou se mnoho lidí vrhá do užívání antihelmitik spíše na slepo ve smyslu, co kdyby. Ale to je každého jeho věc a nechci do toho nikomu kecat.
Koukám, že Palo píše o nějakém rozporu mezi Bláhovou a jejím bratrem, to se divím. Sice neznám měřické kvality jejího bratra, ale znám případy, kdy Bláhová taky některé věci prostě nenašla, protože se dost dobře maskovali nebo to prostě v čase, které těm lidem věnovala nestihla, takže je to opravdu individuální. Mám taky dojem, jestli se nepletu, že Dlapa i vyměřuje vhodné frekvence, ale nejsem si jistý, jestli jsem si ho nepopletl s někým jiným. Těch měřičů na Salvii je už celkem dost a mám dojem, že se to tady začíná dělit na 3 tábory, tj. skalní Jonášovci, Bláhovci a ti kteří se nebojí i sami experimentovat a pouze nejedou v někým vyjetých kolejích.
Koukám na ten tvůj seznam a je to hóóódně dlouhý seznam (už takové mikroSafari) a vidím, že měří komplet všechno, takže si dal záležet. Dokonce to pěkně označil, co je i z očkování a způsobuje alergeny. Je vidět, že si na tebe při tom měření udělal dostatek času. Tohle se prostě nedá vyměřit za hodinu, jak někteří měřici při první návštěvě tomu věnují. Ber to z jiné strany, aspoň víš s čím vším máš tu čest a podle toho se taky zařídit. Bude to dlouhý boj, ale pokud vytrváš úspěchy se dostaví.