Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Zdravím všechny.Jsem momentálně skoro na konci protokolu na vlasovce./ivermectin+hetrazan/.Po ivermectinu / nebo po čaji Chanca Piedra/,který také piju mě trochu začaly pobolívat ledviny.Nevíte někdo...neudělal jsem chybu.Ivermectin jsem už kdysi bral a bylo to v pohodě.Díky.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nevíš, kdy Tě chytnou ledviny... Desetkrát v pohodě a po jedenáctý chytnou... Jsou přetížený, je třeba je odlehčit, dej si pauzu se všecma věcma, co maj řešit zdravotní stav...MIRKO píše:...mě trochu začaly pobolívat ledviny. Nevíte někdo... neudělal jsem chybu.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Díky Palo, tak nějak to cítí i mé tělo...opravdu není nad to poslouchat své pocity a intuice... M.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Ahoj,
chci se zeptat, zda mohu užívat entizol společně s MMS.
Díky D.
chci se zeptat, zda mohu užívat entizol společně s MMS.
Díky D.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
Doubleingram, a poslali by ste tu pastu Ivermectin aj na Slovensko? a jedna pasta je pre 50kiloveho cloveka zhruba na kolko davok? Dakujem za odpoved, do nedele ti potvrdim ci teda sa chcem ku vam pripojit, ak by ste boli ochotni...
inak, mne pasomnica stale vychadza len po clankoch, a take skarede zhuzvane ako mate na fotkach useky som mala akurat vcera jeden kus, inak mi pekne biele clanky odchazdaju, tak neviem co robim zle. chcem sa pustit do niklosamidovej kury ale az mi brat donesie koloidne striebro, budem si ho kvapkat do oci (v prislusnej koncentracii) pre istotu, lebo ma teraz zvyknu dost bolievat a stipat pri tych kurach, moze to vraj znamenat pretazenu pecen, tiez som dost alergicka v tomto obdobi roka, tak aj z toho to moze byt ale trosku sa obavam ze kvoli pasomniciam, tak pre istotu
inak, mne pasomnica stale vychadza len po clankoch, a take skarede zhuzvane ako mate na fotkach useky som mala akurat vcera jeden kus, inak mi pekne biele clanky odchazdaju, tak neviem co robim zle. chcem sa pustit do niklosamidovej kury ale az mi brat donesie koloidne striebro, budem si ho kvapkat do oci (v prislusnej koncentracii) pre istotu, lebo ma teraz zvyknu dost bolievat a stipat pri tych kurach, moze to vraj znamenat pretazenu pecen, tiez som dost alergicka v tomto obdobi roka, tak aj z toho to moze byt ale trosku sa obavam ze kvoli pasomniciam, tak pre istotu
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nedoporučuju, Entizol je dryják sám o sobědavidekMTB píše:chci se zeptat, zda mohu užívat entizol společně s MMS.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Díky Palo,
já jedu entizol 1-1-1 a do toho MMS cca kolem 30 kapek denně... A nějaké velké problémy nenastaly
Vypadá to, že se mi po netizolu celkem ulevilo takže se prý u mne jednalo o PPV, Entamoeba nebo nějací ti prvoci... Mám dost rozjetou Candidu, tak prej je tam s těma potvůrkama nějaká spojitost...
Existuje ještě něco na ty malé potvůrky krom entizolu? Je to přece jenom antibiotikum, tak to do sebe nechci sypat jak lentilky
Na PPV, Entamoebu a jiné prvoky prej i MMS. Ale to asi ve větších dávkách že? Má někdo zkušenost s potlačením Candidy právě přes vybití parazitů nebo něčeho jiného?
Moc díky,
D
já jedu entizol 1-1-1 a do toho MMS cca kolem 30 kapek denně... A nějaké velké problémy nenastaly
Vypadá to, že se mi po netizolu celkem ulevilo takže se prý u mne jednalo o PPV, Entamoeba nebo nějací ti prvoci... Mám dost rozjetou Candidu, tak prej je tam s těma potvůrkama nějaká spojitost...
Existuje ještě něco na ty malé potvůrky krom entizolu? Je to přece jenom antibiotikum, tak to do sebe nechci sypat jak lentilky
Na PPV, Entamoebu a jiné prvoky prej i MMS. Ale to asi ve větších dávkách že? Má někdo zkušenost s potlačením Candidy právě přes vybití parazitů nebo něčeho jiného?
Moc díky,
D
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já jen Entizol 3-3-3 a bylo znát, že je to hodně, viděno na nezdravé barvě moči a ledviny byly rády, že to ustály... Teď bych dával 2-2-2 nebo 2-1-2 ve svým případě...davidekMTB píše:já jedu entizol 1-1-1
Ano, prvoci...
Podobný účinek jako Entizol jsem vysledoval při užívání hřebíčku v kombinaci s PMS1...
Nakonec možná dobře, že Entizol při užívání 1-1-1 kombinuješ s MMS...
-
- Stálý člen
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Tak tohle ze me vypadlo po vcerjsim dvojitym klystyru s MMS. Nejdriv jsem procistil strevo vodou s glycerinem, pote dal 2x MMS klystyr. V prubehu klistyru normalni ridky vystup spodem a po MMS ze me ke konci vysli 2 shluky smejdu o konzistenci podobny stolici ale stolice to nebyla + rano dalsi 2 shluky a jeste vetsi. Bylo mi to divny, ze najednou (po mirnych krecich ve strevech) vyslo neco tuhyho. Tak jsem cast odebral ale moc to neslo. No vypada to nasledovne. Neco je kandida, ale zbytek netusim, poradite? Jeste tet je mi z toho blivno.
Diky
Diky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Co dáš, to dostaneš, vždycky je to něco za něco.
ahojte lidi prosímvás už mám asi zase roupi.... mám dojem že se mi vrací každý druhý rok. měl jsem v zásobě prázdne tobolky a nadrcený hřebíček (čerstvější nebyl bohužel) a už jsem to napěchoval a 10 hřebíčkových tablet pospolykal... chci se zeptat prý pomáhá ještě jakési "HCL" ... můžete mi prosím poslat nějaký odkaz nebo podat nějaké informace o tom kde tuto látku seženu, jak se používá, jaké dávky, jak často atd. chci to mít doma ať už by hřebíček nezabíral nebo jen prostě do rezervy
Děkuji
Děkuji
Naposledy upravil(a) ghostik dne sob 30 čer 2012 18:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
HCL je kyselina chlorovodikova, prirozene si ji telo tvori kvuli traveni. Palo ti ji posle. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354ghostik píše:chci se zeptat prý pomáhá ještě jakési "HCL" ... hydrocolon nebo tak něco...
Co dáš, to dostaneš, vždycky je to něco za něco.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jo, jenže hydrokolon je technika klystýru a ne HCl. Ghostík v tom má guláš. Ahoj, Slávek.doubleingram píše:HCL je kyselina chlorovodikova, prirozene si ji telo tvori kvuli traveni. Palo ti ji posle. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354ghostik píše:chci se zeptat prý pomáhá ještě jakési "HCL" ... hydrocolon nebo tak něco...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Mne je tiez dost blivno z toho, co som videl zo mna vychadzat a teraz v tychto horucavach este byt priotraveny z herxiek...doubleingram píše:Neco je kandida, ale zbytek netusim, poradite? Jeste tet je mi z toho blivno.
Diky
no to sa dost tazko identifikuje len tak na pohlad z oka... teoreticky to cervene moze byt bud nejake zakrvavene tkanivo, alebo este nejaky starsi usadeny zbytok potravy. Je mozne, ze nieco bolo prisate na sliznicu creva, MMS to zabilo, a odislo to aj s trochou krvi.
To najvacsie v strede moze byt vselico, to ale naisto jedlo nebude.
Ostatne vyzera na hlieny, okrem toho najvacsieho pravo hore - to moze byt aj z mrtveho parazita. Take slizke hlienove veci casto po rozkladajucich sa parazitoch ostavaju.
Ale vsetko su to len domnienky, to ti takto podla mna nikto naistotu neidentifikuje... chcelo by to mikroskop. :-)
jj spletl jsem to. díkydoubleingram píše:HCL je kyselina chlorovodikova, prirozene si ji telo tvori kvuli traveni. Palo ti ji posle. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354ghostik píše:chci se zeptat prý pomáhá ještě jakési "HCL" ... hydrocolon nebo tak něco...