Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Samonabíjecí baterie
Samonabíjecí baterie
Vlákno čisté, neupraveno. 21.6.2012 SDK
Kalkulačku s fotočlánkem má dnes každej a nikoho to nepřekvapí. Ale viděl jsem věc, nad kterou zůstává rozum stát. Kamarád si přivezl z USA digitální fotoaparát který nemá baterie, tedy z venku přístupné. Normálně s tím fotí a když se to vybije, tak to nechá přes noc v klidu a ráno zase může vesele fotit. Jsou tam čtyři čárky a postupně to ubývá jako u mobilu až to úplně zdechne. Nechtěl jsem tomu věřit, tak mi to půjčil domů a opravdu. Večer to bylo totálně vybité a ráno zase čtyři čárky. Něž to kleklo, tak jsem udělal 80 fotek, skoro polovinu s bleskem.
Nevíte někdo, na jakém principu to funguje?
Kalkulačku s fotočlánkem má dnes každej a nikoho to nepřekvapí. Ale viděl jsem věc, nad kterou zůstává rozum stát. Kamarád si přivezl z USA digitální fotoaparát který nemá baterie, tedy z venku přístupné. Normálně s tím fotí a když se to vybije, tak to nechá přes noc v klidu a ráno zase může vesele fotit. Jsou tam čtyři čárky a postupně to ubývá jako u mobilu až to úplně zdechne. Nechtěl jsem tomu věřit, tak mi to půjčil domů a opravdu. Večer to bylo totálně vybité a ráno zase čtyři čárky. Něž to kleklo, tak jsem udělal 80 fotek, skoro polovinu s bleskem.
Nevíte někdo, na jakém principu to funguje?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
fotoaparát
prosim napiš značku foťáku výrobce co se dá vyčíst...rozhodím síťě co to je zdravi martin11...fotograf
... věřím, že se " TO " povede ......
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Čteš pozorneji, než já. Fakt se tam nepíše, že i ten foťák nabíjí fotočlánek.hapalainen píše:To jo, kdyby se to nabíjelo na svěle. Ale v noci to nabíjí co?(Merný svetelný výkon má své meze. )
To, že se to vybíjí by mohlo svedčit o tom, že samotný zdroj má omezený výkon, ale je schopen relativne nepretržité funkce. Pak bych tipoval treba párfaradový kondenzátor nabíjený treba palivovým článkem na metyl, nebo neco ješte horší. Ale to by autor asi napsal, že je to na hadičku...nevím, nechám se zatím prekvapit...ješte je možné, že ráno začíná nekdy až kolem obeda...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re:
Radioaktivita izotopu?
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: Samonabíjecí baterie
A co ty triciove baterky, sviti s LED par let - ten clanek by splnoval podminky pomaleho/slabeho ale trvaleho (par let) zdroje
Re: Nikola Tesla - souhrn dostupných informací
... http://www.elektromobily-os.cz/blog/201 ... s-v-praxi/martin11 píše:.. jestli v návodu není napsáno, že "krabice....zdroj" obsahuje energii třeba 6kWh,..
zdravi Evzen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
příliš lákavé , než aby to byla pravda, ale naopak zase ta firma se zdá být seriozní, tedy ta v těch Prčicích...je tu někdo z Prčicka a okolí aby firmu prověřil??? a podíval se na ten "zdroj"... nebo to je opravdu "aprílový žertík"....pak je žertík kultivovaný....takové mám rád ...no jako můj MM, co se mě před lety také 1. dubna roztočit až k totální destrukci martin11
Naposledy upravil(a) martin11 dne stř 02 dub 2014 19:17, celkem upraveno 1 x.
... věřím, že se " TO " povede ......
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
už som to chcel kupovať a rovno dva kusi 10 kilowatove to je 20kilowatov aj keby tam bol jadrovy reaktor alebo martinov magneticky motor odpísal mi autor 1 apriloveho žartu