Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Aj o tomto to je.

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
ťuťu
Starší člen
Dal: 3 poděkování

Re: Aluška a Sisyfos

Příspěvek od ťuťu »

Jenže je něco jinýho koukat na slunce přes clonu mraků či silnou vrstvu atmosféry při nízkým svislým úhlu za východu či západu a nebo čučet bez těchto clon. Oko to samo neošetří vlastní clonou, na to prostě nemá rozsah.
ostatně i ta mikrokamera udělá černý kolečko ( a za jakou cenu, že - ono jí to taky úplně dobře nedělá, nakolik to už záleží na konstrukci).

V každým případě ta Karolínka povídá nesmysly a tahá do omylů další lidi, proto se po ní asi šlo a dostala kámen.
Mimo téma (offtopic)
A ti "vynálezci" z vynálezcova jsou viditelní hlavně zde; běda, když označím některýho za podvodníka, byť skutečně byl za podovody odsouzen a sedí v base!
Edit: ... u mimo tematických poznámek používej odznačení "Off-topic" !!! ... A(&F) ...

morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Re: Aj o tomto to je.

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Koukání do slunce používají i malé děti,protože jim to dělá dobře.To jen my dospělí jsme toto zapoměli.A sisifos by se měl přejmenovat na sisiflos. Stačí se podívat co to je za sebranku,která nikdy nebyla k užitku ale parazitovat uměj dobře.

ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

Lidský oko není stavěný na koukání přímo do slunečního jasu - mechanismus clony nestačí chránit sítnici. To platí u dětí jakou dospělých.
Mimo téma (offtopic)
Parazituje a škodí podvodník.

Jerry.M
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.M »

Nikde netvrdí, že je nutné sa dívať do slnka na pravé poludnie, ak si to tak pochopil je to len tvoj problém. Píše len o východe a západe.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Takže, pokud je to pravda s tím západem a východem slunce, pak to tedy štymuje. Já osobně málokdy zmeškám západ slunce a východ jakbysmet. Mám oboje nádherné a koukám na to jako u vytržení. Pokud by to bylo škodlivé, byl bych dávno slepcem. Vlastně ani netuším, co mne na tom tak přitahuje a fascinuje.
Koukat do sluníčka v poledne je však dle mého kokotina, jako svařovat bez kukly....

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Jerry.M píše:Nikde netvrdí, že je nutné sa dívať do slnka na pravé poludnie, ak si to tak pochopil je to len tvoj problém. Píše len o východe a západe.
Jestli jsem to právně pochopil, tak pouze netrénovaným se doporučuje dívání se do slunka při svítání a západu. Holt každý by měl asi vědět, kdy mu to vadí a kdy je to nepříjemné či nebezpečné ;)

Na druhou stranu se lidské tělo regeneruje a předpokládám, že to u očí bude podobné...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Miliony lidí se dívají na západ slunka a považují to za romantickou chvilku.
Norbekov i Aluša jednoznačně píší, že slunko má být těsně před západem.
Holt když je někdo ťuťulum jako třeba Grygar, tak se neobtěžuje s podrobnostmi, vaří z vody a udělá si senzaci do médií i kdyby z toho měl mít ostudu.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Zkoušel jsem jednou koukat do slunce i odpoledne, asi kolem 17hod ....
no měl jsem potom asi dvě hodiny všechno v jemném nádechu lehce do žluta a musím říct, celej svět měl tááááák nádherný a veselí a optimistický a žářivý barvy....... a pak to skončilo a zas ty šedý a obyčejný barvy :-(

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
ťuťu
Starší člen

Příspěvek od ťuťu »

laik píše:...oukat do slunce i odpoledne, asi kolem 17hod ....
.......... měl jsem potom asi dvě hodiny všechno v jemném nádechu lehce do žluta ...
Slunce vyzařuje celé spektrum, ovšem jeho světlo ude na nás dopadající vidíme poněkud žlutě (známo proč).

A ty jsi viděl po koukání do sluníčka vše kolem do žluta, ano?

Tak víš co?
Koukej asi tak pět minut upřeně do něčeho výrazně žlutého a pak se rač podívat na čistou bílou plochu, co tam nějakou dobu poté uvidíš za barvu.
Podle tvého tvrzení totiž asi trpíš nějakou anomálií....

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Já v tom anomálii nevidím...... být slunce zelený zářivý kotouč, tak asi uvydím vše zeleně ne?
když koukám na něco žlutého, třeba zářivku,...... tak vidím na bílé zdi otisk zářivky tj. žlutou čárku a vidím ji i ted na černé klavesnici....... no ..... ted už ne........
po tom koukání do slunce bylo vše do žluta, je sice pravda že bílou barvu sem vůbec neviděl a místo ní byla žlutá....což mě pobavilo, protože bílá barva na značkách u silnic už nebyla a nahradila ji žlutá a jak tak jedu, tak koukám že něco je divného, že v tom kraji jsou asi nějaké jiné značky.....než mě to došlo, že jinej su já.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Odstraněny smazané příspěvky a učesáno - poo.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

laik píše:Já v tom anomálii nevidím...... být slunce zelený zářivý kotouč, tak asi uvydím vše zeleně ne?
No jestli jsi někdy dělal fotky při červeným světle, tak když jsi vylezl z komory, tak všechno bylo zelené ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ahoj, som tu nový a je mi divne

Příspěvek od libcosenior »

Pred nejakým časom som objavil toto fórum a po prečítaní niekoľkých príspevkov som bol rád, že takéto fórum existuje.
Navštevujem ho skoro denne, ale prichádzam na to, že sú tu členovia, ktorí sem vôbec nepatria.
Jasne že treba aj oponentov. Len niektorí to asi robia len preto, že musia a sú za to platený.
Oponent je ten, komu návod z fóra nefunguje, nie ten, ktorý si to myslí.
libcosenior

:idea: Předpokládám, že jsi chtěl napsat nový příspěvek a místo toho jsi založil nové vlákno. :idea:
Příspěvek tedy přesouvám, snad tam, kam jsi chtěl původně psát - poo.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ahoj, som tu nový a je mi divne

Příspěvek od libcosenior »

OK pota, som rád, že je tu prehľad. Len ma mrzí, že tí, ktorý mali reagovať, tu nie sú.
Vzhledem k tomu, že se asi pokoušíš debatovat fórum jako takové, snad zkus vlákno "A je to jen vaše." Ne že bychom tam toho neměli už tak dost :D SDK

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“